Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ "ΦΑΓΩΜΑΤΑ" ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!

    Με τα ντοκουμέντα και τις συνομιλίες παραγόντων και διαιτητών με ανθρώπους του ποδοσφαιρικού "υποκόσμου", αποφασίστηκε από την ΕΠΟ να απολυθούν...


    Tο Δ.Σ της Ομοσπονδίας αποφάσισε... την απόλυση των υπαλλήλων της... Ανδρέα Καραγκιόζη και Γιάννη Παπαδόπουλου προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 24/6.

    Επίσης σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από την ΕΠΟ όσοι διαιτητές εμπλέκονται στη δικογραφία για το σκάνδαλο των "στημένων" αγώνων. Πρόκειται για τους Δημήτρη Καλόπουλο, Θανάση Γιάχο (Super League), Βαγγέλη Κιοτζένη, Χρήστο Σφήκα (Football League) και το βοηθό Σπύρο Τρύφωνα, τους οποίους η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έθεσε αρχικώς στο "ψυγείο", ενώ στη συνέχεια θεωρείται σιγουρη και η οριστική διαγραφή τους από τους πίνακες.


    Αποφασίστηκε να συνεδριάσει τη Δευτέρα η Εκτελεστική Γραμματεία για τα υπόλοιπα πρόσωπα (π.χ. Γιώργο Γεωργιάδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο), που αναφέρονται στο πόρισμα της Εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου.

    Ελήφθη απόφαση, αλλά όχι για θέματα δικογραφίας. Μην μπερδέψουμε τα θέματα για τους ανθρώπους αυτούς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί» δήλωσε ο κ. Πιλάβιος, ο οποίος στη συνέχεια υπογράμμισε:
    "Στόχος της ΕΠΟ, ως θεσμικής αρχής, είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Παράλληλα, πρέπει να μελετήσουμε τη δικογραφία και τις διώξεις και να προχωρήσουμε από τη Δευτέρα στη σύγκληση Εκτελεστικής Γραμματείας για τα υπόλοιπα θέματα. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει ζητήσει τη δικογραφία από την κυρία Ράικου και θα επιληφθεί άμεσα των πειθαρχικών θεμάτων".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad