Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ/ KICKER: "ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ"

    Ρεζιλεύτηκε διεθνώς ο πρόεδρος της πλάκας! Το Γερμανικό περιοδικό Kicker δεν αναφαίρετε μόνο στα οικονομικά σκάνδαλα της χώρα μας αλλά και στα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα... 


    Μάλιστα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα με τα στημένα ματς στην  γνωστή γερμανική ιστοσελίδα Kicker...

    Τίτλος: "Και ο πρόεδρος της Λίγκας Μαρινάκης βρίσκεται στην λίστα της ντροπής"

    Χαρακτηριστικό απόσπασμα διαβάστε παρακάτω...ενώ γενικότερα αναφέρονται διαφορές λεπτομέρειες γύρω από το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες....

    "Μόλις μία ημέρα μετά τη σύλληψη 10 ατόμων, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ελλάδα, φαίνεται καθημερινά έρχονται νέες αποκαλύψεις στο φως. Την Παρασκευή, δόθηκε στη δημοσιότητα η μεγάλη λίστα με όλους τους εμπλεκόμενους.

    Μέσα σε αυτήν βρίσκεται και το όνομα του προέδρου της λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως επίσης του πρώην προέδρου της Super League και του νυν της Football League -δεύτερης και τρίτης κατηγορίας αντίστοιχα, που είναι ύποπτοι για χειραγώγηση αποτελεσμάτων αγώνων.

    Επίσης, 14 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν ποντάρει μεγάλα ποσά σε παράνομα στοιχήματα. Μεταξύ αυτών είναι και ο αμυντικός Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο τεχνικός της εθνικής ομάδας κάτω των 21 ετών, Γιώργος Γεωργιάδης.

    Η περιβόητη λίστα περιλαμβάνει και άλλους αξιωματούχους, επτά προπονητές και έξι εν ενεργεία διαιτητές".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad