Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΤΑ...ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

    Είχε τη νίκη στα χέρια του ο Εξάστερος και την άφησε στα τελευταία λεπτά! Παράταση στο πάρτυ δώσαμε μόνοι μας, την Κυριακή όμως θα γίνει το καλό...(+Παραλειπόμενα, δηλώσεις των πρωταγωνιστών...)

    Οι πράσινοι έχασαν 76-68 με τους Γαύρους να μειώνουν σε 2-1 στις νίκες. Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ο Εξάστερος ήταν καλύτερος και στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν μπροστά στο σκορ, το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το καθοριστικό και στα μέσα αυτού η αδράνεια και τα λάθη των πρωταθλητών έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να περάσουν μπροστά μέχρι το τέλος του αγώνα.


    -Ας δούμε τον αγώνα δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός από νωρίς παίρνει το προβάδισμα στα πρώτα 2' λεπτά με σκορ 6-4, μετά από καλάθι του Τέπιτς. Στη συνέχεια  οι πράσινοι δεν έπαιζαν καλά και οι γηπεδούχοι κυρίως με τον Μπουρούση ανοίγουν τη διαφορά στο 6' λεπτό με σκορ 16-12.
    Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ελέγξει την κατάσταση... με τους γηπεδούχους μέχρι και λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του δεκάλεπτου είναι μπροστά με 24-16, πριν ο Νίκολας με τρίποντο κλείσει το δεκάλεπτο με σκορ 24-19.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι πράσινοι δεν ξεκίνησαν καλά και σκορ στο 12΄λεπτο με σκορ 26-21.Η συνέχεια εξελίσσεται καλύτερη για τους πρωταθλητές και με καλάθι του Τσαρτσαρή και τρίποντο από τον Νίκολας  ισοφαρίζει σε 26-26, μέσα σε 48 δευτερόλεπτα και προηγήθηκε με τον Βουγιούκα στο 14' λεπτό με σκορ 28-28. Ένα ακόμα τρίποντο του Νίκολας και δύο πόντοι από τον Τσαρτσαρή ανέβασαν τη διαφορά στους 4 πόντους στο 15' λεπτό και σκορ 29-33.

    Οι γηπεδούχοι με καλάθι του Σπανούλη πέρασαν μπροστά με σκορ 34-33 στο 17' λεπτό,οι πράσινοι  στη συνέχεια παίρνουν το προβάδισμα και με 1/2 βολές του Μάικ Μπατίστ έκαναν το 35-40, πριν ο Μπουρούσης μειώσει στους 3 πόντους.Οι πρωταθλητές με τον Καλάθης να κάνει πουτ@να με τρίπλες τον Παπανικολάου σε όλο το γήπεδο, αφήνει όμορφα την μπάλα στο καλάθι κλείνοντας το δεύτερο δεκάλεπτο +7 και σκορ 46-39.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι πράσινοι είχαν το προβάδισμα αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν με σκορ  44-46 στο 23'λεπτό. Εκείνη τη στιγμή οι μαϊμούδες στις εξέδρες του Εξοχικού άρχισαν τις γνωστές καφρίλες πετώντας αντικείμενα και κροτίδες στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός μετά τα καφριλίκια  με τρίποντο του Διαμαντίδη έκανε το σκορ 46-51, μετά από λίγο ο Πελεκάνος ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων και φέρνει τη διαφορά στους 2 πόντους 49-51, στο 26' λεπτό, ένα λεπτό πριν το τέλος ο Σπανούλης σημείωσε καλάθι, ενώ κέρδισε και το φάουλ, ο γκαρντ των Γαύρων ευστόχησε και οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ μετά από 12 λεπτά 54-53, με τον Χαλμπεριν να κλείνει το τρίτο δεκάλεπτο 58-56.

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο η αρμάδα  του Ζότς ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Φώτσης ευστόχησε σε τρίποντο και οι πράσινοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ 58-59, ενώ με τη σειρά του ο Νίκολας κάνει το σκορ 58-61 στο 32' λεπτό.

    Στη συνέχεια ο αρχηγός Διαμαντίδης με τρίποντο ανέβασε τη διαφορά και πάλι στους +5 με σκορ 61-66 στο 34' λεπτό. Κάπου εδώ οι πρωταθλητές αρχίζουν να χαλαρώνουν υπερβολικά...ο Σπανούλης στο 36΄ λεπτό μειώνει σε 63-66 και ο Γκόρντον με κλέψιμο και καλάθι φέρνει τους γηπεδούχους -1 με σκορ 65-66, στη συνέχεια  ο Πελεκάνος με τρίποντο κάνει το 68-66, ο Γκόρντον πέτυχε το 70-66 στο 37'λεπτό και ενώ σε επίθεση κρίσιμη ο Νίκολας κάνει βήματα, λίγο μετά ο Σπανούλης ευστοχεί στις δύο βολές, σημειώνοντας το 72-66, σερί 11-0 για τους γηπεδούχους.Ο Μπατίστ με 2στις2 βολές μειώνει για λίγο, για να ακολουθήσει τρίποντο από τον  Πρίντεζη και το σκορ  γίνεται 75-68 που έφερε την διαφορά στους 7.
    Οι γηπεδούχοι νίκησαν με τελικό σκορ 76-68, μειώνοντας σε 2-1 στις νίκες και τις μαϊμούδες-στερημένες να χοροπηδάνε. Ραντεβού την Κυριακή...!


    Τα δεκάλεπτα: 24-19, 39-46, 58-56, 76-68.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Μάριτς 4, Μπατίστ 15, Φώτσης 5(1), Σάτο 2, Νίκολας 13(3), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 10(2), Βουγιούκας 9, Καλάθης 4, Καϊμακόγλου.
    ================================================================== 
    -ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ: 

    ΖΟΤΣ: " ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 4το ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ"

    Αναλυτικά είπε:

    "Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί και στο δεύτερο ουσιαστικά σταματήσαμε να παίζουμε. Σε αυτό συνετέλεσε και η άμυνα του Ολυμπιακού αλλά και το γεγονός ότι εμείς δεν διαβάσαμε σωστά το πού είχαμε το πλεονέκτημα.

    Αυτές είναι οι ίδιες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε φέτος σε κάθε αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού, συγχαρητήρια, συνεχίζουμε".

    -------------------------------------------------------

    ΝΙΚΟΛΑΣ: " ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

    Αναλυτικά είπε:

    "Κάναμε κάποια ηλίθια λάθη στο διάστημα όπου χάσαμε τη διαφορά στην τελευταία περίοδο. Την Κυριακή μπροστά στον κόσμο μας έχουμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος μάς δίνει μεγάλη δύναμη".


    ------------------------------------------------------
     -ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ ΕΙΠΑΝ:


    O Κώστας Τσαρτσαρής είπε: 
    "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί περιμέναμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Δεν γίνεται να κερδίζεις 3-0. Έχουμε κάνει το μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι και συνεχίζουμε να έχουμε το αβαντάζ. Θέλουμε την Κυριακή να πάρουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ".

    Ο Αλεξ Μάριτς είπε:
    "Θα πρέπει αν ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, να γίνουμε πιο επιθετικοί και να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Έτσι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά και το Ευρωπαϊκό".

    Ο Ιαν Βουγιούκας είπε:
    "Θα δούμε στο βίντεο τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι".
    --------------------------------
    Υ.Γ. Οι βολές αυτή τη φορά ήταν 24-9 υπέρ του Γαύρου! Τώρα τη πρέπει να πούμε εμείς ρε μαϊμούδες...?


    Εditorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad