Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ?

    Ο Deep Green γράφει: Όταν εξαρθρώθηκε η 17Ν, δεν υπήρξε έλληνας που δεν αναρωτήθηκε: Μα αυτούς τους π@π@ρες δεν μπορούσαν να συλλάβουν τόσες δεκαετίες οι Διωκτικές Αρχές; ...

    Μη μου πείτε αδέλφια ότι, τώρα που είδε όλη η Ελλάδα με τι τυπάκους είχαμε να κάνουμε στον βόθρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, δεν αναρωτιέται ο απλός φίλαθλος:

    Μα σιγά τα ωα! Και τόσα χρόνια αυτά τα γατάκια έκοβαν κι έραβαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν βρέθηκε κανείς πιο ισχυρός να τους καθαρίσει σαν αβγό;

    Και μη μου πείτε τώρα, ότι δεν δικαιώνονται όσοι Παναθηναϊκοί φώναζαν όλα αυτά τα χρόνια, ότι δεν έχει καμιά δικαιολογία η Οικογένεια Βαρδινογιάννη, που και την ισχύ και τις άκρες στο πολιτικό γίγνεσθαι διαθέτουν πάντα, να ανέχεται τα σφαγεία σε βάρος της ομάδας από ανθρώπους τους οποίους μπορούσε να φάει για πρωινό;

    Όχι δεν γκρινιάζω.

    Την αλήθεια κατάματα κοιτάω, αφού πλέον μπορώ να χαλαρώσω βλέποντας τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά που δεν έκαναν όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια της κόκκινης παράγκας.

    Και αυτό που διαπιστώνω είναι το αυτονόητο.

    Ότι δηλαδή, οι Βαρδινογιάννιδες, η πιο ισχυρή οικογένεια που ασχολείται με το Ποδόσφαιρο, καθόταν και έτρωγε σφαλιάρες από κάτι γατάκια της πιάτσας που ούτε για κλητήρες στο Μαρούσι δεν θα τους προσλαμβάνανε (οι «Βαρδί»).

    Τι να λέμε τώρα αδέλφια;

    Να λέμε ψέματα μεταξύ μας;

    Γιο - γιο μας έκαναν τόσα χρόνια οι ανύπαρκτοι και ο Βαρδής τους άφηνε να αλωνίζουν ανενόχλητοι.

    Είναι ψέματα; Είδε κανείς τους «Βαρδί» να κάνουν κάποια κίνηση (εκτός απ το να ρεζιλεύουν την ομάδα με τα dvd) για να κονταροχτυπηθούν με αυτά τα σαμιαμίδια;

    Ε λοιπόν ΟΧΙ.

    Στο έλεος κάθε τυχάρπαστου είχαν αφήσει την τύχη του Παναθηναϊκού, όπως το κράτος επί δεκαετίες είχε αφήσει τη χώρα στο έλεος μιας 17Ν 5-10 βλαμμένων «επαναστατών» που σκορπούσαν τον τρόπο λες και ήταν τα πιο εκπαιδευμένα κομάντο.

    Ούτε μυθικούς Κροίσους είδαμε στην παράγκα, ούτε τίποτα Ρώσικες μαφίες κτλ. Τα γνωστά λαμόγια είδαμε, που τα γνώριζαν και τα 12χρονα των κερκίδων.

    Γιατί λοιπόν;

    Θα συνεχίσουμε...

    Υ.Γ. Περιμένω τα σχόλια σας και τις ερωτήσεις σας αν θέλετε, θα σας απαντήσω με σχόλιο ακόμα και αν γίνει και ένας διάλογος μεταξύ μας.



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad