Header Ads

  • Breaking Green News

    ΨΕΥΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...!

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Ψεύτες και συμφεροντολόγοι μια ζωή! Χθες το βράδυ ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της Ερα Σπορ και μίλησε για τα στημένα...

    Σήμερα όμως η φυλλάδα Φως παρουσιάζει τη μισή αλήθεια ή την αλλοιωμένη αλήθεια όπως κάνουν πάντα τα κόκκινα φερέφωνα...

    Το πρωτοσέλιδο σήμερα έχει δήλωση του Κούγια ότι... "Δεν θα έχει πρόβλημα ο ολυμπιακός και οτι αν φύγει ο Μαρινάκης ή τον διώξουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο θα χάσει έναν επιχειρηματία που βάζει λεφτά και θέλει να κάνει καλή ομάδα και στην Ευρώπη..."

    Ρε φερέφωνα εκεί στην φυλλάδα σας... ο Κούγιας δεν είπε αυτά μόνο, είπε και κάτι άλλα πιο σημαντικά..."Δεν γνωρίζω ακριβός τι θα γίνει, αλλά όπως έχω μάθει ο κ.Μαρινακης είναι κατηγορούμενος για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδίωκαν οικονομικό ή άλλο όφελος και  συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, αυτές οι δυο κατηγορίες βάση νόμων οδηγούν και σε υποβιβασμό ομάδας..."

    Καταλαβατε ρε φερέφωνα τι είπε...? Τουλάχιστον να γράφετε όλη την αλήθεια...αλλά ξέχασα... για σας η λέξη αυτή είναι άγνωστη εδώ και πολλά χρόνια...!

    Να απαντήσω λοιπόν στο εξώφυλλο της φυλλάδας...

    Στα πα@ρια μας κύριοι αν ο πρόεδρος σας φύγει ή όχι από  το ποδόσφαιρο μας...στα παπ@ρια μας αν βάζει λεφτά ή όχι...και ποια λεφτά....αυτά από το στήσιμο-στοίχημα ή αυτά που που θα πάρει από την UEFA σαν πρωταθλητής πέτσινος των κορακιών...? Άλλος έπρεπε να ήταν  πρωταθλητής...αυτός που σας ξεφτίλισε μέσα στο τηγάνι και ας μην τον αφήσατε να νικήσει....!!

    Δεν χρειάζεται προέδρους κατηγορουμένους το ποδόσφαιρο μας...ούτε χρειάστηκε ποτέ...άσχετα αν τους ανεχόταν παλαιότερα το σάπιο σύστημα που υπήρχε...!!!

    Editorial: ANTIred 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad