Header Ads

  • Breaking Green News

    KΥΡΙΟΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΙΚΕ... ΗΤΑΝ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!

    Τις τελευταίες ώρες μετά τις συλλήψεις παραγόντων... έσκασε και η είδηση "βόμβα" για στημένο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος που μας πέρασε...(VIDEO)


    Τα στοιχεία προέκυψαν  ύστερα από εισαγγελική εντολή και επιχείρηση που έκανε η ΕΥΠ μέσα από τηλεφωνικές υποκλοπές χρησιμοποιώντας τον "σούπερ κοριό", στις συνομιλίες αυτές υπάρχει τηλεφώνημα του παράγοντα πολύ μεγάλης ΠΑΕ να μιλάει σε άλλον παράγοντα και να λέει..."Το ντέρμπι θα το κερδίσουμε σίγουρα ότι και να γίνει, είναι κανονισμένο-σικέ...".


    -Εμείς έχουμε τα παρακάτω ρητορικά ερωτήματα...

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος υπήρχε βαρβάτη αλλοίωση αποτελέσματος?

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι από εδώ μέχρι τη Μαλαισία(...)? 

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ(ενώ το σκορ ήταν 1-1)?

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος μετρήθηκε υπέρ των γηπεδούχων γκολ που ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ στα τελευταία δέκατα των καθυστερήσεων(ενώ το σκορ θα έπρεπε να ήταν 1-2)?   

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος δεν νίκησε η ομάδα που το δικαιούνταν 100%, με αποτέλεσμα να μην διεκδικήσει-κερδίσει το πρωτάθλημα ?

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος έγιναν πολλά αίσχη μαζί... διαιτητικά, είσοδο πάνω από 300 οπαδών στον αγωνιστικό χώρο,προπηλακισμοί-τραυματισμοί παιχτών φιλοξενούμενης ομάδας, δυσφήμηση αθλήματος από υβριστικές δηλώσεις θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου μας...?

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος ο πρόεδρος των γηπεδούχων έβριζε χυδαία ποδοσφαιριστή παγκόσμιου επιπέδου της φιλοξενούμενης ομάδας ?

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος... αν γινόταν όσα έγιναν σε άλλη χώρα, η γηπεδούχος ομάδα θα έπεφτε στη β' εθνική την επόμενη μέρα...?

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος...τα αίσχη που έγιναν ήταν η κύρια αφορμή για τον μεγάλο παίχτη παγκόσμιου επιπέδου της φιλοξενούμενης ομάδας, να δηλώσει ακόμα και σήμερα ότι έκλεψαν αυτόν και την ομάδα του και να θέλει να φύγει από την Ελλάδα...?

    -Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος ξεμπροστιαστικε σε 90 λεπτά ο τρόπος που λειτουργούσε παρασκηνιακά μια ομάδα τα τελευταία 15...? 

    Και το τελευταίο ερώτημα που προκύπτει από τα όσα υπέκλεψε ο "σούπερ κοριός" της ΕΥΠ...

    Σε πιο μεγάλο ντέρμπι φέτος... το αποτέλεσμα που ήρθε μετά από απίστευτα αίσχη-μη νόμιμα είχε μοναδικό όφελος μια μόνο ομάδα και ο τίτλος του πρωταθλήματος είχε τελειώσει ήδη μετά από αυτό το ντέρμπι...?

    -VIDEO: Αυτό εδώ κύριοι είναι στήσιμο? Εμείς απλά ρωτάμε...





    Υ.Γ.Ο φίλαθλος κόσμος της χώρας απαιτεί μια ομάδα να πέσει β' εθνική εδώ και πολλά χρόνια...γιατί αυτή ευθύνεται για τα μύρια κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου...!!!!!!!!!!

    Εditorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad