Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΥΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ..., ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...?

    Τι πάθατε κύριοι εκεί στο Λιμανάκι, γιατί τόση πρεμούρα να διαψεύσετε ότι η ομάδα σας δεν εμπλέκεται στα σκάνδαλα ούτε ο προεδράρας σας...


    Τι συμβαίνει...? Μήπως σας σφίγγει ο κλοιός σε κάτι...?Δεν ανέφερε κανείς σε κανένα ΜΜΕ το όνομα της ομάδας σας ούτε τον πρόεδρο σας...και ξέρετε τι λένε...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ...από της καλές παροιμίες του λαου μας...!!!

    Πολλές φορές φέτος προδοθήκατε από πολλές και διάφορες δηλώσεις...

    Τι τους έπιασε ξαφνικά σήμερα και κύκλοι της κοκκινιάς έβγαζαν προς τα έξω στα φερέφωνα τους πως δεν εμπλέκεται πουθενά η ομάδα τους και ο πρόεδρος τους...μόνο αυτοί ξέρουν το λόγο ή και κάτι παραπάνω...!!!

    Μην αγχώνεστε κύριοι....επίσης μια παροιμία πάλι του λαου μας λέει...ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...το φιλαράκι σας είδαμε όλοι που κατέληξε...σήμερα έξω από τα δικαστήρια είχε βάλει το σακάκι πάνω στις χειροπέδες που του πέρασαν για να μην τον βλέπουν...ε βέβαια να μην χαλάσει η εικόνα του ηθικού ανθρώπου...μετά από λίγη ώρα δήλωσε αδιάθετος(τον πείραξαν τα σουβλάκια?) και πήγε νοσοκομείο...κίνηση για να μπορέσει να έχει χρόνο ώστε να αποφύγει πράγματα και να σκεφτεί καμία δικαιολογία της πλάκας και οι δικαστές να τον αφήσουν ελεύθερο...για να δούμε θα τη γλιτώσει και αυτή τι φορά ο πολλάκις κατηγορούμενος με μηνύσεις κλπ που οι αποφάσεις εκκρεμούν ακόμα....!!! 


    Υ.Γ. Όσοι έχουν ανάμιξη στο σκάνδαλο όλοι μέσα...χωρίς δικαιολογίες και μπούρδες...!!!

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad