Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ...!

    Ο ANTIred γράφει: Ξέρουμε πως λειτουργείτε γαυροφυλλάδες..! Μόλις η ομάδα και ο πρόεδρος σας είναι στριμωγμένοι, αρχίζετε τα γκεμπελίστικα...


    Το περιμέναμε ότι μια μέρα μετά το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ θα αρχιζατε τα γνωστά...

    Αυτός είναι ο πρόεδρος σας, λέτε...

    Ο Καλός καπετανιος...που δεν φοβάται τις φουρτούνες...που ξέρει...που βλέπει και αντέχει...μπλα μπλα μπλα...

    Αυτά ούτε ο Γκέμπελς δεν θα τα έλεγε για την κατάσταση που βρίσκετε ο πρόεδρος σας, αλλά αφού βρίσκετε και τα κάνετε, καλά κάνετε...τα πρόβατα σας να είναι καλά!


    Η αλήθεια για τον πρόεδρος σας όμως είναι η παρακάτω...


    Είναι ένας ψευτόμαγκας δήλος, ψεύτης, υποκριτής,συμφεροντολόγος,άμπαλος και "εγκληματίας" του ποδοσφαίρου μας σύμφωνα με το κατηγορητήριο της Εισαγγελέα, αφού κατηγόρησε για συνέργεια σε κλιματική οργάνωση που ευνοούσε την ομάδα του.

    Αν ήταν αληθινός μάγκας θα έλεγε...παραιτούμαι από πρόεδρος τώρα, μετανιώνω που είπα ότι είπα και βγήκαν στην δημοσιότητα, ήθελα με κάθε τρόπο να ευνοείται η ομάδα μου, ένα συγνώμη και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο για λόγους ηθικής...

    Δεν είπε όμως ποτέ τα παραπάνω...ούτε θα τα πει, αλλά που να τα πει αυτά ένας ψευτόμαγκας που τον περιτριγυρίζουν φερέφωνα και πρόβατα γλείφοντας τον κάθε μέρα..!

    Όλη η φίλαθλη γνώμη περιμένει αυτοί που φταίνε να πάνε φυλακή και οι ομάδες τους στη β' εθνική για παραδειγματισμό, άσχετος ονόματος και οικονομικής δύναμης, αλλιώς με το να βρίσκουν εξιλαστήρια θύματα 4-5 άτομα και οι μικρές ομαδούλες τους...το ποδόσφαιρο μας δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα.

    Ο Βαγγέλας σύμφωνα με τις κατηγόριες της Εισαγγελέα κ.Ραίκου βάση νόμου πρέπει να καταλήξει φυλακή ή η ομαδα του στη β' εθνική χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί τα στοιχεία κατηγορίας είναι τρανταχτά...αυτό που μένει είναι να τηρηθεί ο νόμος όπως έγινε σε ίδιο ακριβός σκάνδαλο και στην γειτονική Ιταλία.

    Editorial: ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad