Header Ads

  • Breaking Green News

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΣΤΕ!

    Ο DoctorGreen γράφει: Δεν μας αρκεί που "πετύχατε" τους στόχους...να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και ο κατηγορούμενος πρόεδρος της Λίγκας να παραιτηθεί, περιμέναμε και άλλα...



    Περιμέναμε μια πιο δυναμική παρουσία στο Δ.Σ της Λίγκας(Κλίκας) απέναντι σε αυτόν που μας έκλεψε το πρωτάθλημα όπως αποδείχτηκε στις συνομιλίες...σφάζονταν μας με την παρέα του τα κοράκια.

    Και τι αν σας πρόλαβε ο Βαγγελάκης στην παραίτηση, αν δεν το έκανε θα αντιδρούσατε κύριε Γόντικα, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να χαμηλώνετε τους τόνους και ένας πρόεδρος κατηγορούμενος να σας το παίζει οραματιστής του ποδοσφαίρου, δηλώνοντας μάλιστα αθώος για όσα βγαίνουν στο "φως" της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες... και εσείς να κάθεστε να τον ακούτε ωραία και καλά, αντι να απαιτήσετε με τον πιο αντιδραστικό τρόπο να παραιτηθεί αμέσως και όχι στις 11 Ιουλίου χάρις δεύτερη κουβέντα.

    Δεν επιτρέπετε να δίνετε χρόνο σε έναν κατηγορούμενο από τη δικαιοσύνη, έτσι του δίνετε χρόνο για να ετοιμάσει-ραδιουργήσει βάζοντας το δικό του τσιράκι-υπαλληλάκι στην προεδρία της Λίγκας.
    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τον αφήσατε να βγει και από πάνω κιόλας, σαν να μην γίνετε τίποτα τις τελευταίες ξερες που έφριξα ο κόσμος με τις συνομιλίες..., δίνοντας το δικαίωμα σε όλα τα κόκκινα παπαγαλάκια να παρουσιάζουν σήμερα σαν ευεργέτη αυτόν που δυσφήμισε από την πρώτη μέρα το ποδόσφαιρο.

    Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα πρέπει να κινηθούν πολύ δυναμικά σε όλα τα κέντρα εξουσίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαθεί αυτή η μεγάλη ευκαιρία ώστε να καθαρίσει ο τόπος από αυτούς τον βρόμιζαν 15 χρόνια συνέχεια για δικό τους όφελος, ΞΥΠΝΗΣΤΕ...!!! 

     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad