Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΜΕΣΑ... ΤΟΝ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ"

    Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια! Η σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου να καταλήξει στις φύλακες για να μπορέσει να ξεβρομίσει...(αναλυτικά, +ονόματα...)

    Μπορεί από το [Greek Calciopolis] να την έβγαλε καθαρή, αλλά η πρώτη σύλληψη είναι γεγονός καθώς διά στόματος δικηγόρου του Αχιλλέα Μπέου, ο πελάτης του κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, στοιχηματική απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Αύριο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου θα καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα.

    Σας αποκαλύπτουμε ότι τη ΓΑΔΑ βρίσκονται αυτή τη στιγμή 20 άτομα για τη συγκεκριμένη υπόθεση... Σταύρος Ψωμιάδης (μεγαλομέτοχος της Καβάλας), Γιώργος Τσακογιάννης (πρόεδρος της Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ), Νίκος Χάλκος (παράγοντας της Ηλιούπολης), Νίκος Παντέλης (προπονητής Εθνικού Αστέρα), Νίκος Καρακούλιας (bookmaker), Ανδρέας Δημόπουλος (bookmaker).

    Ακόμα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, βρίσκονται ένας μάνατζερ και πρόεδρος ομάδας Φούτμπολ Λιγκ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των προσαχθέντων βρίσκονται δύο πρόεδροι ομάδων της Σούπερ Λιγκ, ένας της Φούτμπολ Λιγκ και ακόμα ένας παράγοντας από την ίδια κατηγορία.

    Οι δύο πρόεδροι ομάδων της Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις φέρονται να είναι οι Σταύρος Ψωμιάδης (Καβάλα) που έχει προσαχθεί στην αστυνομική διέυθυνση Θεσσαλονίκης και Αχιλλέας Μπέος (Ολυμπιακός Βόλου) ενώ από τη δεύτερη κατηγορία ο πρόεδρος της ομάδας φέρεται να έχει τα αρχικά Γ.Κ. και ο μεγαλοπαράγοντας και ισχυρός άνδρας της Φούτμπολ Λιγκ, Γ.Τ.

    Επίσης στην Γενική Διεύθυνση φέρεται να είναι και ο γιος μεγαλοπαράγοντα που είχε στοιχηματίσει στην ήττα του Παναθηναϊκού από τη Σκόντα Ξάνθη.

    Οι προσαχθέντες περιμένουν ήδη τους δικηγόρους τους, ενώ το σαφάρι της αστυνομίας για προσαγωγές και άλλων συνεχίζεται...

    Εκτεταμένη έρευνα της αστυνομίας διεξάγεται σε σπίτια και γραφεία υπόπτων για στήσιμο αγώνων.Ανάμεσα τους υπάρχουν και ποδοσφαιροπαράγοντες που προσάγονται στην Ασφάλεια.

    Η έρευνα γίνεται με βάση το υλικό της δικογραφίας της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος και αφορά στα 40 στημένα ελληνικά ματς που εντόπισε η UEFA.

    Πληροφορίες κάνουν λόγω για περίπου 20 άτομα που έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ μεταξύ των οποίων και παράγοντες.Η έρευνα γίνεται με βάση το υλικό της δικογραφίας της εισαγγελίας οικονομικού εγκλήματος και αφορά στα 41 προσυνεννοημένα ελληνικά ματς που εντόπισε η ΟΥΕΦΑ.


    Όπως έχει διαρρεύσει οι ύποπτοι κατηγορούνται για τρία αδικήματα: στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

    Υ.Γ.1)Αυτή τη φορά η κατάληξη όλων αυτών να είναι στη φυλακή και όχι στο αρχείο όπως έγινε με το [greek calciopolis].

    Υ.Γ.2) Αχιλλέα θυμάσαι τι έλεγες? Θα έστελνες την UEFA στα δικαστήρια...τελικά σε έστειλε αυτή! Νόμιζες πως η UEFA είναι τα μπουρδέλα SuperLeague και ΕΠΟ που μπενόβγενες και απειλούσες όποιον γούσταρες με την ανοχή του φίλου σου του Βαγγέλα...!

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad