Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΝΤ ΣΤΟ TWITTER

    Η δήλωση της Τζούντ στο Twitter ότι ο Σισέ παραμένει παίχτης του Παναθηναϊκού ανησύχησε τους Ιταλούς, ενώ υπάρχει και δήλωση από τον μάνατζερ του Γάλλου...


    Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιταλικός τύπος...

    Η Jude Cissé ανησύχησε τη Λάτσιο και τους οπαδούς της. Η σύζυγός του επιθετικού του   Παναθηναϊκού δίνει μερικές πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του συζύγου της. Αυτό το κάνει μέσω του λογαριασμού της στο Twitter: "Η απόφαση να φύγει ή να παραμένει, είναι πολύ δύσκολη, όχι μόνο με της υπόλοιπες ομάδες, αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι είναι ακόμα ένας παίκτης του Παναθηναϊκού".
    Επιπλέον, η σύζυγος του Γάλλου, προσθέσε στο τέλος της ομιλίας της, περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με το ενδιαφέρον και από πολλές ομάδες για τον Τζιμπριλ, είπε: "Πολλές άλλες ομάδες, καθώς και Λάτσιο ενδιαφέρονται για την αγορά Τζιμπρίλ".

    Με λίγα λόγια, η σαπουνόπερα για την αγορά του παίκτη από την αρχή φαίνεται ότι παραμένει, όπως υπενθύμισε χθες ο πρόεδρος της Λάτσιο Lotito, Οι Biancocelesti πρέπει πρώτα να είναι σε θέση να πωλήσουν Floccari (ή Zarate) για να αγοράσει ένα άλλο επιθετικό.
    Ο Lotito δίνει περίπου 1,7 εκατομμύρια, ενώ ο Τζιμπρίλ θα ήθελε 2 εκατομμύρια. Κάπου στη μέση θα βρεθεί η λύση.

    Επίσης ο μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού δήλωσε ότι : " Ο Τζιμπρίλ ψάχνει για μια νέα και συναρπαστική πρόκληση. Επιπλέον, το ιταλικό πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και η Λάτσιο είναι ένας σύλλογος σε υψηλό επίπεδο".

    Ενώ το άρθρο τους κλείνει... Λέξεις που ανοίγουν το δρόμο για την άφιξη του προς τη πρωτεύουσα  Ρώμη. Και οι οπαδοί της Λάτσιο ήδη ονειρεύεται το τρίο: Zarate-Κλόζε-Cisse.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad