Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΠΕΟΣ!

    Ο τακτικός ανακριτής  αποφάσισε να οδηγηθoύν στη φυλακή μετά τις απολογίες τους ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης και ο μπουκμέικερ Βασίλης Καρακούλιας...



    Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης, ο Νίκος Παντέλης, ο μπουκμέικερ Ανδρέας Δημόπουλος, ο μάνταζερ Θανάσης Ντότσης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζαβαντίας και ο επιχειρηματίας Νίκος Ζαμάνης.

    Την Τρίτη απολογούνται οι Νικόλαος Χάλκος και Βασίλης Γεωρτσιάκος, ο οποίος συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης.

    Πρώτος απολογήθηκε ο Σταύρος Ψωμιάδης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 800.000 ευρω, για την οποία κατέβαλλε 250.000 σε μετρητά και 550.000 υποθηκεύοντας ακίνητο του.

    Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ, αφέθηκαν οι Δημήτρης Ζαβαντίας και Θανάσης Ντότσης, όπως επίσης και οι Νίκος Παντέλης και Ανδρέας Δημόπουλος, στους οποίους επιβλήθηκε εγγύηση 15.000 ευρω.

    Επίσης, με 50.000 ευρώ εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος ο Νίκος Ζαμάνης, για τον οποίο ο δικηγόρος του εξέφρασε την σιγουριά πως θα διαπιστωθεί η αθωότητά του στην ακροαματική διαδικασία. Ολοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και μίλησαν για φιλικές συνομιλίες, που δεν στοιχειοθετούν ποινικά αδικήματα.

    Στην απολογία του ο προφυλακισθείς Βασίλης Καρακούλιας αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με την οργάνωση και με τα πρόσωπα, με τα οποία τον κατηγορούν ότι είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση.

    Ο συνήγορος Σάκης Κεχαγιόγλου, που εκπροσωπεί τον Ιωάννη Παπαδόπουλο, υπάλληλο της ΕΠΟ, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, είπε ότι επίκειται και η παράδοση του πελάτη του, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες.

    Υ.Γ.Αχιλλέα θα είναι ωραία εκεί... περίμενε και το φίλο σου....



    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad