Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΚΑΤΑΛΑΝΟΣ Ο ΦΩΤΣΗΣ"

    Όπως όλα δείχνουν ο "Μπατμαν" θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης. Ο παίχτης που με την απόδοση του έδωσε σε μεγάλο βαθμό το 9 σερί πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, μας αποχαιρετάει...

     Η Μπαρτσελόνα είχε δείξει το ενδιαφέρον της από την πρώτη στιγμή για τον παίκτη και μάλιστα πρόσφατα τελειώνοντας την συνεργασία με τον Τέρενς Μόρις, έναν παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Φώτση, καθόλου τυχαίο.

    Από την στιγμή εκείνη και μετά οι πιέσεις των Καταλανών προς την πλευρά του παίκτη έγιναν περισσότερο έντονες, ο ίδιος δεν μπορούσε να περιμένει άλλο τον Παναθηναϊκό και μόλις πήρε στα χέρια του τη βελτιωμένη πρόταση, αποφάσισε να πει το πολυποθιτο "ΝΑΙ", ανεβάζοντας την προσφορά της στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

    Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που είχε με τους «πράσινους» και το οποίο λήγει σήμερα (30/6) προβλέπει αμοιβή 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως η συζήτηση που θα γινόταν...δεν έγινε ακόμα, θα ξεκινούσε από χαμηλά...!

    Όλο αυτό το διάστημα οι πράσινοι είχαν στο περίμενε τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο οποίος πίεζε με την σειρά του για να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε, χωρίς αποτέλεσμα. Πολλοί πόνταραν πως ο Φώτσης θα έφευγε δύσκολα από τη χώρα μας, καθώς σχετικά πρόσφατα έγινε πατέρας και δεν θα ήθελε να φύγει για τρίτη φορά από την Ελλάδα, αλλά όπως αποδείχτηκε ο Φώτσης δεν είχε πρόβλημα να δοκιμάσει εκ νέου το δρόμο της ξενιτιάς, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που οι ενδείξεις για το ελληνικό μπάσκετ είναι οι χειρότερες...

    Η κατάσταση στη χώρα μας είναι τέτοια που δεν του δίνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και υπομονής. Αποφάσισε λοιπόν να επιστρέψει στην Ισπανία κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά η Μπαρτσελόνα θα γίνει ο έκτος σταθμός στην καριέρα του, μετά τον Ηλυσιακό, τον Παναθηναϊκό, το Μέμφις, τη Ρεάλ και τη Ντιναμό.

    Το πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, εφόσον τελικά η προφορική συμφωνία γίνει γραπτώς, θα είναι μεγάλο, καθώς ο Φώτσης ήταν ο πιο σταθερός παίκτης τη φετινή σεζόν, παίκτης για μεγάλα παιχνίδια με καθοριστικό ρόλο στον τέταρτο τελικό της Α1. Είναι ο μοναδικός που δεν έλλειψε από κανένα παιχνίδι την τελευταία διετία, είχε προσαρμοστεί απόλυτα στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Ομπράντοβιτς και η αναζήτηση του αντικαταστάτη του θα αποτελέσει "πονοκέφαλο" για τον Ζοτς.

    Στη συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο που είναι προγραμματισμένη για  αυτην την Πέμπτη θα συζητηθεί η περίπτωση του Αντώνη Φώτση και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα. Κατά πολλούς η συνάντηση αυτή θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού και από τα όσα θα πει η διοίκηση στον προπονητή θα εξαρτηθούν πάρα πολλά σημαντικά πράγματα...!!!

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad