Header Ads

  • Breaking Green News

    ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ...!

    Ο GREENSNIPER επέστρεψε και γράφει: Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι μυαλά κουβαλάνε εκεί στην ΠΑΕ, όλο κινήσεις απελπισίας κάνουν...από που και ως που ο Βρύζας είναι τεχνικός διευθυντής...

    Από που και ως που ο Βρυζας μπορεί να δουλέψει σε τόσο κρίσιμη θέση στον Παναθηναϊκό? Από που και ως που ένας πού μέτριος ποδοσφαιριστής έχει τις γνώσεις και τις κατάλληλες γνωριμίες στο εξωτερικό για να φέρει ταλέντα ή μεγάλους παίχτες στον Παναθηναϊκό? Από που...? Από πουθενά είναι η απάντηση, αλλά στην ΠΑΕ έχουν αντίθετη γνώμη...!

    Ο Παναθηναϊκός δεν είναι Γαύρος του Βορρά κύριοι για να έχει τεχνικό διευθυντή κάποιον που δεν υπήρξε ποτέ τεχνοκράτης, μάνατζερ ούτε μεγάλος ποδοσφαιριστής, δεν γίνεται να πάρουμε τεχνικό διευθυντή κάποιον που σαν ποδοσφαιριστής ήταν γυρολόγος της Ευρώπης από ομαδούλα σε ομαδουλα και να έχει προυπηρεσία σε αυτή τη θέση μόνο ένα χρόνο με καμία επιτυχία και μάλιστα ήταν βοηθός πέρσι του Σέρτζιο Κονσεισάο, απλά δεν γίνεται.

    Σκέφτονται μάλιστα στην ΠΑΕ να του κάνουν πρόταση με διάρκεια 3 χρόνια, σιγά κύριοι μην χάσετε το κελεπούρι..., αυτές οι ενέργειες μας γυρνάνε σε μια παλιά εποχή όπου λειτουργούσε το ότι ... φθίνω είναι και καλό! Δεν είναι έτσι κύριοι καθόλου έτσι, επειδή εσείς με τα τόσα εκατομμύρια ευρώ δεν έχει φιλοτιμηθεί ένας να βγάλει το σύλλογο από το τέλμα της μιζέριας, δεν σημαίνει πως θα στραφείτε σε φτηνιάρικες-γύφτικες λύσεις για κομβικές θέσεις στην ομάδα  μας.

    Υ.Γ.1) Μακάρι να μην έρθει κανένας Βρύζας, Ζάετς, Βέλιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή, μακάρι να σταματήσει η λογική που έγινε καραμέλα στην ΠΑΕ... να πέρνουμε τις δοκιμασμένες αποτυχημένες λύσεις ξανά και ξανά, φτάνει με αυτή την κατάντια, ΦΤΑΝΕΙ...!!!  


    Υ.Γ.2) Έχω λίγο καιρό να γράψω άρθρο...συγχορέστε με γι' αυτό, αλλά να με ξανά εδώ! Επέστρεψα την μέρα που γιορτάζουμε(χρόνια μας πολλά) τα 40 χρόνια από το έπος του Γουέμπλευ, επέστρεψα τώρα που μπέικε επίσημα το καλοκαίρι...ένα καλοκαίρι που αναμένεται καφτό σε όλα τα επίπεδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε.  
    Περιμένω τα σχόλια ή ακόμα και τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ομάδα και εγώ θα σας απαντήσω με σχολιο στο δικό σας σχόλιο-ερώτηση.


    Y.Γ.3) Καλό καλοκαίρι σε όλους μας, όσο γίνεται...!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad