Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ!

    Από τη στιγμή που ο Φερέιρα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό για άλλη μια χρόνια, έχει αρχίσει τα μεταγραφικά του σχέδια για την νέα ομάδα που θέλει να "χτίσει" στη Παιανία με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές...(Αναλυτική παρουσίαση+VIDEOS)

    Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει απ' έξω και ανακατωτά που λέμε όλη την ποδοσφαιρική αγορά της Πορτογαλίας, Ισπανίας και Βραζιλίας, εκεί όπου μπορεί να βρει ποδοσφαιριστές να βασιστεί πάνω τους όπως είχε κάνει και στην Πόρτο, έξαλλου όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος...θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό να κινείται σε οργάνωση σκάουτινγκ σαν την ομάδα της χώρας του όπου είχε εργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν.

    Ο Πορτογάλος έχει πολλούς ποδοσφαιριστές  στο μυαλό του που θα ήθελε να έχει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή τη στιγμή έχει ψηλά στη λίστα 4 ποδοσφαιριστές που δεν περνάει κάνεις τους σε ηλικία τα 24 χρόνια...!

    Οι 4 ποδοσφαιριστές που καλοβλέπει ο Φερέιρα για τον Παναθηναϊκό, αναλυτικά είναι:

    -Για την επιθετική γραμμή: Walter Henrique da Silva της Πόρτο, έχει παίξει και στην Εθνική ελπίδων της Βραζιλίας, 21 χρονών.

    -Για τα χαφ αριστερά, παίζει και "κρυφός" επιθετικός: André Castro Pereira της Σπόρτιγκ Χιχόν, έχει παίξει και στην Εθνική ελπίδων της Πορτογαλίας, 23 χρονών.

    -Για το χώρο του κέντρου (περίπου στιλ  Σανμαρτεάν): Luís Miguel Afonso Fernandes(Pizzi), ανήκει στη Μπράγκα και φέτος έπαιζε δανικός στη Πάκος Φερρειρα όπου "έβγαζε μάτια" σχεδόν σε κάθε αγώνα, Πορτογάλος 21 χρονών.

    -Για αμυντικό χαφ: Rui Pedro Couto Ramalho, ανήκει στη Πόρτο και φέτος έπαιζε δανικός στη Λεισόες που τερμάτισε στην 6τη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Πορτογάλος 23 χρονών. 

    -VIDEOS: Walter(3), Andre Castro(1), Pizzi (2).















    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad