Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΛΕΞΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!"

    Δεν είδαμε πάλι τίποτα σπουδαίο...η εικόνα στο φιλικό δεν ήταν θετική αλλά προβληματική λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με την Οντένσε...(+δηλώσεις παιχτών και παραλειπόμενα...)

    Το θέμα δεν είναι που το παιχνίδι έληξε 0-0 χωρίς ο Παναθηναϊκός να βάλει κάποιο γκολ, φιλικό ήταν το ματς δεν κρίνονταν κάποιο αποτέλεσμα. Αυτό που ήθελε να δει ο κόσμος ήταν μια βελτιωμένη εικόνα ενόψει προκριματικών, αυτό δεν το είδε για ακόμα ένα φιλικό και παραμένει πρόβλημα...

    Αναλυτικά στα του ... φιλικού:

    Στο πρώτο ημίχρονο με σύστημα 4-3-3 οι προσπάθειες ήταν όλες από αριστερά με τον Λετο, αλλά χωρίς ουσία, ενώ ο Νίνης είχε κάποια ξεσπάσματα. Ο Μαρίνος από δεξιά και Κατσουράνης δεν βοήθησαν όσο έπρεπε, ενώ ο Σιμάο ήταν λίγος στο να οργανώνει παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Πετρόπουλος να ήταν αποκομμένος.
    Οι καλύτερες στιγμές  ανήκαν στους γηπεδούχους, με το σουτ του Μπρίτο από 3 συνεχόμενα κόρνερ και στο 25' και με την κεφαλιά του Φυτανίδη στο 44' λεπτό να φεύγει μόλις άουτ από το φάουλ του Μπρίτο.

    Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε σε κάθε προσπάθεια του. Δεν μπορούσε ούτε να αναπτυχθεί και να απειλήσει και γενικότερα έδειχνε ανέτοιμος απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν 1 τελική προσπάθεια και 1 κόρνερ, ενώ οι γηπεδούχοι 7 τελικές προσπάθειες και 5 κόρνερ, οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους..!

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα με άλλη ενδεκάδα και τον Βιτόλο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του τριφυλλιού. Ο Κοτσόλης ήταν κάτω από τα γκολπόστ με τους Σεϊταρίδη, Μπιέρσμιρ, Καντέ, Μουν στην άμυνα, τον Βιτόλο αμυντικό χαφ, με τους Πλεσί, Καραγκούνη δίπλα του, τον Δημούτσο δεξιά, τον Λεοντίου αριστερά και τον Κλέιτον στην κορυφή της επίθεσης.

    Ο Πράσινοι δημιούργησαν και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 50' λεπτό, όταν ο Δημούτσος έβγαλε τη σέντρα για τον Καραγκούνη και ο τελευταίος με γυριστό σουτ ανάγκασε τον Ράντμαν σε σωτήρια επέμβαση με τα πόδια. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους στο 66' λεπτό με τον Δημούτσο να κάνει καλή ατομική ενέργεια αποφεύγοντας δύο παίκτες, αλλά το διαγώνιο σουτ του έφυγε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια.

    Στο 73'λεπτο ο Κοτσόλης μέσα στην ατυχία του υπέστη τράβηγμα στη γάμπα και τη θέση του πήρε ο Καρνέζης. Λιγα λεπτά αργότερα αποσύρθηκε και Βιτόλο, που δεν μπορούσε να παίξει περισσότερο
    επειδή είναι ανέτοιμος, όπως και ο Λεοντίου, με τους Τριανταφυλλόπουλο και Φουρλάνο να παίρνουν τις θέσεις τους στον αγώνα.

    Προς το τέλος του αγώνα ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο με το φάουλ του Αθανασίου στο 85' λεπτό, με τον Καρνέζη να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ οι Πράσινοι έχασαν κ' άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Κλέιτον στο 90' λεπτό, με τον Ράντμαν να διώχνει, τελικά σκορ 0-0 μπροστά σε περίπου 3.000 φιλάθλους.

    -Οι ενδεκάδες:


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α' ημ.): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Μαρίνος, Λέτο, Πετρόπουλος.


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Β' ημ.): Κοτσόλης (73' Καρνέζης), Σεϊταρίδης, Μουν, Μπιάρμιρ, Καντέ, Βιτόλο (77' Φουρλάνος), Καραγκούνης, Πλεσί, Δημούτσος, Λεοντίου (77' Τριανταφυλλόπουλος), Κλέιτον.


    Ατρόμητος: Ιτάνζ (46' Ράντμαν), Σκόνδρας (78' Αργυρός), Φυτανίδης (78' Γρομητσάρης), Τάτος (46' Mακρής), Τομάς (54' Λημνιός), Μπρίτο (60' Μπλίτσης), Μπέλιτς (60' Καραμάνος), Αναστασάκος (69' Καμακαμούδης), Μπάλλας (46' Σφακιανάκης), Γιαννούλης (60' Νάστος), Πίτου (69' Αθανασίου).
    ------------------------------
    ΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:


    Ο Πλεσί μετά το τέλος του φιλικού δήλωσε:

    "Ήταν ένα σημαντικό φιλικό σήμερα για μας...καθώς σε λίγες μέρες έχουμε ένα δύσκολο αγώνα για τα προκριματικά του Champions League..."

    Για τον αγώνα με την Οντενσε, είπε: "Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε, όλοι η ομάδα θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει θετικό αποτέλεσμα".

    Ενώ έστειλε και ένα μήνυμα για τον κόσμο, λέγοντας: "Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη του, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι ευτυχισμένοι.."


    Κλέιτον: 
     "Η ομάδα θα είναι έτοιμη εν όψει της Οντένσε. Είμαστε κουρασμένοι από την προετοιμασία, ωστόσο θεωρώ πως αυτό δεν θα μας επηρρεάσει καθόλου".


    Φουρλάνος:
    "Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ένα δυνατό τεστ. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Ευελπιστούμε ότι με σκληρή δουλειά θα πάμε πολύ καλύτερα και θα προκριθούμε".

    "Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό Θα κάνω ότι καλύτερο. Προσπαθώ κάθε μέρα στις προπονήσεις και πιστεύω πως με τον Φερέιρα θα πάρουμε πολλές ευκαιρίες ακόμα. Γιατί είναι πολύ καλός προπονητής και δίνει βάση στα μικρά παιδιά".

    "Είμαστε ακόμα σε φάση προετοιμασίας. Είμαστε πολύ κουρασμένοι, πιστεύω όμως πως μέχρι το παιχνίδι θα ανταπεξέλθουμε και θα πάρουμε την πρόκριση".


    Ενω ο Δημούτσος δήλωσε οτι θέλει να φυγει...

    "Κάνουμε 20 μέρες προπόνηση και είναι λογικό η ομάδα να μην είναι ακόμα έτοιμη. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και έτοιμοι για τη νίκη".

    "Έχουμε ακόμα μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Από εκεί και πέρα, αλλο τα φιλικά και άλλα τα κανονικά παιχνίδι. Ο κάθε παίκτης τα αντιμετωπίζει διαφορετικά αυτά".

    "Τώρα το έμαθα οτι ειμαι εκτός απο τον προπονητή. Αλλά αυτές είναι επιλογές του προπονητή, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Κάνω τη δουλειά μου και αν πάρω ευκαιρία καλώς. Αλλιώς θα πρέπει να δω τι θα κάνω. Πρέπει να πάω κάπου να παίξω και αυτό κοιτάω, εφόσον ο προπονητής δεν με υπολογίζει. Θα δω τι θα κάνω για μένα"

    Υ.Γ.1) Οι Τοτσέ και Κουίνσι ακολούθησαν την αποστολή στο Περιστέρι και έκαναν κάποιους γύρους μόνοι τους πριν την έναρξη του φιλικού, καθώς είναι πίσω σε φυσική κατάσταση και δεν μπορούν ακόμα να αγωνιστούν.

    Υ.Γ.2) Ο σκάουτερ του Παναθηναϊκού Περικλής Παπαπαναγής θα μεταβεί στην Δανία για να δει το ντέρμπι της Οντένσε με την Κοπεγχάγη το Σάββατο για το πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας.

    Υ.Γ.3) Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν αναρτήσει πανό κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ κατά διαστήματα φώναζαν και συνθήματα εναντίον του.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad