Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

    Όλα πήγαν καλά...τόσο για τον Μάτος όσο και για τον Παναθηναϊκό.Ο Βραζιλιανός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και επίσημα...  

    Όπως σας γράφαμε τις τελευταίες μέρες...και δικαιωθήκαμε, ο Ματος δεν θα έφευγε αν δεν "έφερνε" μια πρόταση από 1.5 έως 2 εκατ. ευρώ, αυτό έγινε από την πλευρά της Μποταφόγκο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε τα πρώτα της χρήματα στο ταμείο.

    Μετά και την πώληση του 27 χρόνου μέσου στην ομάδα που επιθυμούσε και "έκλαιγε" να παει, ο Παναθηναϊκός με τα χρήματα αυτά θα κινηθεί για την πρώτη του φετινή μεταγραφή, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι αμυντικός χαφ με την απολυτός σύμφωνη εισήγηση του Φερειρα, ο Πορτογάλους τεχνικός έχει κατασταλάξει στον παίχτη που θέλει και αυτός εκτός απροόπτου θα έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα τους χωράς του, γνωρίζοντας έτσι και τα αγωνιστικά προσόντα του για την  συγκεκριμένη θέση.

    Τις επόμενες μέρες αν και άργησαν οι κινήσεις θα έχουμε και άλλες πωλήσεις που θα φέρουν και τις ανάλογες μεταγραφές, καθώς χρήμα δεν περισσεύει, ο χρόνος περνάει και πριν η ομάδα φύγει για προετοιμασία στην διοίκηση ελπίζουν να θα έχει στις τάξης της 2-3 νέες προσθήκες...!

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad