Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΤΑΜΕΙΟ-2010/2011: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρόνια με πολλά προβλήματα ! Το Greenarea κάνει μια "ανασκόπηση" της χρονιάς που πέρασε και σας την παρουσιάζει σε τρεις ενότητες, στην πρώτη ενότητα θα ασχοληθούμε με τα διοικητικά...

    Στον τομέα των διοικητικών δυστυχώς δεν μπορούμε να τα γράψουμε όλα γιατί μέχρι να διαβαστούν θα έχει λήξει και η επόμενη χρονιά. Είναι το θέμα που μας έχει πονέσει πιο πολύ φέτος αφού από τον «παράδεισο» φθάσαμε στην «κόλαση» … και ακόμα παραπέρα.

    Καλοκαίρι 2010: Απλά πράγματα. Ο Τζίγκερ προσφέρει τις μετοχές. Ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας δεν δέχονται προσφορές αλλά να τις αγοράσουν. Ο Τζίγκερ συμφωνεί. Οπότε συμφωνούν να αναλάβει πάλι ο Πατέρας πρόεδρος, μετά από σαρανταήμερη παρουσία του ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στη θέση, δεν αξίζει καμία περαιτέρω αναφορά το γεγονός αυτό, και σταδιακά αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τον Ιανουάριο με οριστική μεταβίβαση των μετοχών το Μάιο, με νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και επικύρωση της αλλαγής από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων. Όσο το είδατε και εσείς άλλο τόσο και εμείς.

    Ανέλαβε λοιπόν πάλι πρόεδρος ο Πατέρας, όχι όμως τόσο δυναμικά όπως πριν τη στιγμή που τα σημάδια σε βάρος της ομάδας ήταν εμφανή από νωρίς. Δεν κόντραρε το Μαρινάκη όσο έπρεπε, ούτε και το «σύστημα» που με τόσο κόπο και προσωπικό χρόνο είχε πολεμήσει την προηγούμενη περίοδο. Αποκορύφωμα όλων, η παραίτησή του στη λήξη του πρώτου γύρου επειδή, μετά το ντροπιαστικό 0-1 από τους Γαύρους Βόλου μέσα στο ΟΑΚΑ, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου αγανακτισμένοι φίλαθλοι. Του έφταιγαν πριν οι δύο εφημερίδες που πουλάνε μερικές χιλιάδες φύλλα, τώρα μερικοί που μπήκαν μέσα στο ΟΑΚΑ. Οι υπόλοιποι εκατομμύρια οπαδοί τι φταίνε? Δηλαδή θες να βάλεις και να διαχειριστείς τόσα ευρώ και κολλάς σε μερικούς οπαδούς, οι οποίοι σε στήριξαν και τον προηγούμενο χρόνο? Ε, τι ακολούθησε μετά από ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων τα ξέρουμε όλοι. Εξάλλου με τον πολυμετοχικό δεν ακούμε και τίποτε άλλο, μόνο ανακοινώσεις.

    Η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό? ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. Αυτή η λέξη τα λέει όλα. Καλός χρυσός ο Γόντικας αλλά δεν φτάνει για αυτή τη θέση σε αυτό το σύλλογο. Αποτέλεσμα? Αποθρασύνθηκαν οι «λοιποί συγγενείς» της σουπερλίγκ (στην οποία τώρα καταλάβαμε ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε) με αποκορύφωμα τα αίσχη του Καραϊσκάκη και η νομιμοποίηση τους με την απόρριψη της πρότασης μομφής σε βάρος του προέδρου της. Σε όλα αυτά άφαντοι οι μέτοχοι, οι οποίοι ότι κάνουν μέσω μόνο αντιπροσώπων.

    Άφησαν την ομάδα ακέφαλη, με "χρέη", με αγωνιστική αποτυχία και χωρίς μέλλον. Για το ποιος ευθύνεται και γιατί ή πόσο ο καθένας μας ξέρει και κρίνει. Εγώ ξέρω ότι η ταμειακή απόδειξη φέτος γράφει 2η θέση, μείον δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ που όλοι συμφωνούν ότι χρειάζονται αλλά κανείς δεν βάζει, και εμφύλιος στην κερκίδα. Προβλέπεται θερμό καλοκαίρι δυστυχώς με θέματα τα οποία θα έπρεπε να είναι ήδη λυμένα και για θέματα μη αγωνιστικά...!

    Υ.Γ. Σε λίγες μέρες η δεύτερη ενότητα...

    Editorial: Marulio

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad