Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΤΕΚΑ ΓΚΟΛ ΣΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!

    Πολύ καλό ξεμούδιασμα ήταν το σημερινό ματσάκι με την ερασιτεχνική ομάδα του Κίτσμπουελ και τίποτα άλλο, δεν είναι για φοβέρα συμπεράσματα το αποτέλεσμα...


    Ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο αγώνα που έδωσε επί αυστριακού εδάφους, απλά βρήκε ομάδα και ξέσπασε. Οι Πράσινοι μετά τη νίκη με 1-0 επί της Λεχ Πόζναν νίκησαν και την ερασιτεχνική ομάδα του Κίτσμπουελ, με το σκορ αυτή τη φορά να σταματάει στο 11-0. Ο Φερέιρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς παίκτες και να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα που αυτός ξέρει...!

    Έπεφτε πολύ βροχή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Κίτσμπουελ, αλλά εκτός όμως από την βροχή που έπεφτε, έπεφταν "βροχή" και τα γκολ.

    Οι παίκτες του Φερέιρα έπιασαν καλή απόδοση, βρήκαν την ευκαιρία να… ξεσπάσουν όπως είπαμε επιθετικά, φιλοδωρώντας την αυστριακή ομάδα με 11 γκολακια.

    Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια, με τον προπονητή των Πρασίνων να βρίσκει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του. Από τους καλύτερους σε απόδοση πάντως ήταν ο ορεξάτος για δεύτερο σερί παιχνίδι... Σίλβα Κλέιτον.

    Με την έναρξη του αγώνα ήρθε και το πρώτο γκολ, με τον Κατσουράνη να ανοίγει το σκορ με πολύ όμορφη ενέργεια στο 1' κιόλας λεπτό! Ο Πετρόπουλος σκόραρε δυο φορες, στο 14' και 26' λεπτό. Το 4–0 έκανε ο Λέτο στο 40΄ για να κλείσει το ημίχρονο με τον Νίνη να κάνει το 5–0 στο 44' λεπτό.

    Με τον ίδιο ρυθμό μπήκαν οι Πράσινοι και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 66' λεπτό ο Μαρίνος έκανε το 6–0 και στο 68΄ ο Μουν σημείωσε το έβδομο γκολ του ΠΑΟ, ύστερα από έξοχη ασίστ του Κλέιτον. 8–0 από τον Λεοντίου στο 76' λεπτό, με τον Καραγκούνη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλντι κάνοντας το 9–0 τρία λεπτά αργότερα. Κλέιτον και 10 – 0 στο 85΄λεπτό, με τον Μαρίνο να χρίζεται ξανά σκόρερ για το τελικό 11–0 ένα λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού.

    Οι δύο ενδεκάδες του Παναθηναϊκού:

    Α' ημίχρονο ξεκίνησαν : Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Κατσουράνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος.

    Β' ημίχρονο : Ταμπάκης, Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πλεσί, Καραγκούνης, Μαρίνος, Λεοντίου, Μουν, Κλέιτον.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad