Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... ΡΟΜΑΙΝ ΣΑΤΟ!"

    Μετά τις "αποχωρήσεις" Φωτση και Νίκολας, ο επόμενος που θα ακολουθούσε ήταν ο Σάτο, τις τελευταίες ώρες όμως φαίνεται πως υπάρχει η θέληση να μείνει...

     Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ΚΑΕ προσπαθούν να κρατήσουν τον Αφρικανό σουτινγκ γκαρντ έστω και με μικρή μείωση στο συμβόλαιο του, έχει την διάθεση και ο ίδιος ο παίχτης, επίσης σε αυτό θα παίξει ρόλο και η δεδομένη επιθυμία του Ζοτς να τον έχει και την νέα σεζόν.


    Να σας θυμίσουμε πως ο Σάτο έχει το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο μετά τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη, αρα λογικό ήταν να μπει στο πλάνο των μειώσεων με αφορμή το πολύ υψηλό συμβόλαιο που έχει σύμφωνα πάντα με τα νέα δεδομένα που αποφάσισαν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι.

    Πριν λίγες μέρες όταν υπήρχε η φημολογία για αποχώρηση του Ζοτς από τον Εξάστερο, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τηλεφώνησε στον Σέρβο λέγοντας του..."κάνε μου τη χάρη και μείνε",ο προπονητής της ομάδας ζήτησε πέραν της παραμονής του Σάτο και την ανανέωση των συμβολαίων των Περπέρογλου, Τσαρτσαρή, καθώς και του Αλεξ Μάριτς, με τον Θανάση να μην είναι αρνητικός.

    Πάντως ο παίκτης για τον οποίο χτυπάει η "καμπάνα" είναι ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος δεν φαίνεται υπολογίζετε από τον Ζοτς για την νέα αγωνιστική σεζόν. Καθοριστική θεωρείτε πως είναι αυτή η εβδομάδα για όλες τις παραπάνω εξελίξεις.

    Εditorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad