Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ..."

    Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από τα άλλα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, δεν έχει δείξει ακόμα θετικά πράγματα στο παιχνίδι της η ομάδα...(+ αναλυτικό άρθρο & δηλώσεις...)

    Με ήττα 1-2 αποχωρεί από την Αυστρία ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο φιλικό που έδωσε κόντρα στην Κολωνία.

    To Τριφύλλι παρουσίασε πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, δεν πίεζαν οι παίχτες ψηλά τους αντιπάλους αφήνοντάς τους χόρο να κάνουν παιχνίδι και να σκοράρουν το πρώτο τέρμα χωρίς μαρκάρισμα, επίσης και η ανάπτυξη ήταν μη αποτελεσματική στο μεγαλύτερος μέρος του αγώνα.

    Μετά το 20' λεπτό άλλαξε η εικόνα του Παναθηναϊκού προς το καλύτερο μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη όμως είχαμε μια από τα ίδια...

    Είχαν προβλήματα στην άμυνα, έκαναν πολλές λανθασμένες πάσες, οι ακραίοι μέσοι δεν πάτησαν ιδιαίτερα περιοχή και οι Γερμανοί ήταν πιο ουσιαστικοί με τον Ποντόλσκι να βάζει ένα γκολ και να φτιάχνει το άλλο. Το σκορ άνοιξε στο 10' λεπτό ο διεθνής Γερμανός φορ, ο Λέτο ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Μαρίνος έπειτα από δική του ωραία μπαλιά στο 20' και η Κολωνία πήρε τη νίκη στο 81' με τον Πετσόνι.


    Αναλυτικά στα του αγώνα...

    Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς, έδωσε χώρο στους Γερμανούς και δεν είχε καθόλου καλή ανάπτυξη. Η Κολονία μπήκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην περιοχή του Τζόρβα δυο τρεις φορές μέχρι το 10λεπτο, γεγονός που ανάγκασε τον Φερέιρα να βάλει τις φωνές στην άμυνά του και ειδικά στον Μπουμσόνγκ.

     Η χαλαρότητα κόστισε στον Τριφύλλι, καθώς ο Ποντόλσκι κινήθηκε ανενόχλητος στον άξονα, έπιασε ένα ξερό σουτ, το οποίο έχοντας για σύμμαχο τον άνεμο η μπάλα πήγε στο δεξί παραθυράκι του Τζόρβα.

    Στη συνέχεια οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν το ματς και είχαν καλή ανάπτυξη κυρίως από τα δεξιά με όλο το παιχνίδι να περνάει από τα πόδια του Λέτο. Ο Αργεντινός έβγαλε μια πολύ καλή μπαλιά στον Μαρίνο, ο οποίος ανατράπηκε, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι με το Λέτο να ισοφαρίζει σε 1-1.

    Ο Φερειρα διατήρησε το ίδιο σύστημα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, τον Κατσουράνη με τον Μπιάρσμιρ κόφτες, τον Λέτο αριστερά, τον Μαρίνο δεξιά, τον Νίνη 10άρι και τον Κλέιτον επιθετικό σε ένα 4-3-3,
    πραγματοποιώντας παράλληλα και κάποιες εσωτερικές αλλαγές, ενώ τα προβλήματα που παρουσίασε στο πρώτο 20λεπτο, τα είδαμε εν μέρη και στο δεύτερο ημίχρονο.

    Ο Μπιάρσμιρ πήγε σέντερ μπακ, καθώς βγήκε ο Μπουμσόνγκ και στη θέση του πέρασε ως κόφτης ο Σιμάο. Ο Καραγκούνης, πήρε θέση δίπλα από τον Κατσουράνη, ο Νίνης μεταφέρθηκε από το κέντρο στα δεξιά κι ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια στη θέση του Τζόρβα. Αυτές οι αλλαγές έγιναν στο ημίχρονο. Στο 65' μπήκε ο Σεϊταρίδης στη θέση του Βύντρα και 10 λεπτά αργότερα ο Πλεσί αντί του Κατσουράνη.

     Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο έκανε 4-5 καλές φάσεις με τον Πετρόπουλο, που έδειξε πάλι καλά στοιχειά, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, ενώ οι Γερμανοί είχαν δυο καλά σουτ με τον Κλέμενς. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό ο ρυθμός του αγώνα όσο περνούσε η ώρα έπεφτε και σ' αυτό βοηθησαν και οι πιραματικες αλλαγες και των δυο προπονητων.

    Η Κολωνία πήρε τη νίκη από μια στημένη φάση, με τον Πετσόνι να πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ οι πράσινοι είχαν άλλες δυο φάσεις στο φινάλε με τον Πετρόπουλο που όπως είπαμε πριν δεν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες, τελικό σκορ 1-2.


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας (46' Καρνέζης), Μπουμσόνγκ (46' Σιμάο), Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος, Βύντρα (67' Σεϊταρίδης), Μαρίνος (46' Καραγκούνης), Νίνης (77' Δημούτσος), Λέτο, Κατσουράνης (75' Πλεσί), Κλέιτον (46' Πετρόπουλος).

    Κολωνία: Ρένσιγκ, Μπρέτσκο, Μοχαμάντ, Πετζόνι, Ποντόλσκι, Ρίτερ, Νοβάκοβιτς, Αντρεζίνιο, Πέτσκο, Γιάγιαλο, Ζερομέλ.
    -------------------------------

    -Δηλώσεις έκανε ο Μπουμσόνγκ μετά το τέλος του φιλικού, ο Γάλλος αμυντικός τόνισε:

    "Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία της ομάδας εδώ στην Αυστρία, το αποτέλεσμα με την Κολωνία δεν ήταν θετικό αλλά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια, πλέον παίζουμε σαν ομάδα και όχι μεμονωμένα για κάποιους παίχτες, έχουμε μπροστά μας τον αγώνα για τα προκριματικά και πρέπει να δώσουμε τον καλό μας εαυτό και να είμαστε  έτοιμοι"

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad