Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΕΙΚΟΝΑ... ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

    O ANTIred γράφει: Αυτή είναι η oμαδάρα που ονειρεύονται στην κυριολεξία τα πρόβατα! Κοιμούνται θαμπωμένοι από το μεγάλο θέαμα που παρουσιάζει...

    Χθες λοιπόν η ομάδα της ξεφτίλας και της κλεψιάς έπαιζε φιλικό με μια "υπερδύναμη", το όνομα αυτής... Ζουλτε Βορεγκεμ.  
    Για να φανταστείτε πόσο μεγάλο θέαμα παρουσίασε η Μπαρτσελιώμα του λιμανιού, έκανε την πρώτη της καλή ευκαιρία στην αντίπαλη εστία με τη μπάλα κάτω και όχι με με γιόμες, στο 82' λεπτό...
    Για τόσο μεγάλη μπάλα μιλάμε που τα όποια πρόβατα παρακολουθούσαν το φιλικό ή έπαιζαν με το κινητό ή είπαν να ρίξουν έναν υπνάκο μπας και δουν τίποτα καλύτερο στο όνειρο τους...γιατί στην πραγματικότητα η ομάδα τους είναι ένα μπουρδ@λο και μισό!

    Μυστήριο πάντως αποτελεί στα προηγούμενα 81' λεπτά τι έκαναν στο γήπεδο οι "παιχταράδες" του Βαλβέρδε... η απάντηση κρύβετε στην παγκόσμιου φήμης υπερομάδα που είχαν για αντίπαλο τους.


    Βέβαια υπάρχουν  και κάποιοι που τα βλέπουν αλλιώς, όπως οι προβατοφυλλάδες τους...


    Η μια κάνει λόγο ότι...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ...σαν να λέει στα πρόβατα...μην ανησυχείτε δεν μας έκατσα οι πολλές(?) φάσεις που είχαμε. 
    Ενώ η δεύτερη κάνει λόγο ότι... ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΚΑΛΕΤΙ...σαν να τους λέει... να τρέμουν οι αντίπαλοι που βρήκαμε την καλύτερη χαφάρα με όνομα γλωσσοδέτη...Γκρμπιτς.

    Για την ιστορία να σας ενημερώσω πως στο 86' λεπτό οι λιμανίσιοι ισοφάρισαν μετά από προβολή(μόνο προβολές κάνει..) του ψεύτο "τρομοκράτη" Τζιμπουρ, έπειτα από σουτ καραμπόλα του νέου Γκαλέτι...Γκρμπιτς.


    Δηλαδή σύμφωνα με τα παραπάνω...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΞΕΡΕΙΣ...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ...! 

    Editorial: ΑΝΤΙred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad