Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ...ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ!

    Ο Deep Green γράφει: Αδέλφια, η θρυαλλίδα που σιγόκαιε στο ελληνικό ποδόσφαιρο πυροδότησε τις εκρηκτικές εξελίξεις που παρακολουθούμε όλοι με ενδιαφέρον, αλλά και έκπληξη για την πρωτοφανή αποτελεσματικότητα των Διωκτικών Αρχών...



    <<Πράσινο Μέλλον Καλό δίχως Δικαιολογίες αλλά και Εμπόδια>>

    Επιτέλους ΦΩΣ!
    Κάποιοι ήδη ανησυχούν μήπως οι εγκέφαλοι του οργανωμένου εγκλήματος την σκαπουλάρουν τελικά και κάποιοι έσπευσαν ήδη να εκφράσουν την αμφισβήτηση για το κατά πόσο οι έρευνες των Διωκτικών Αρχών θα ολοκληρωθούν και θα φτάσουν σε ακόμα πιο βαριά ονόματα.
    Επειδή από τη στήλη προσπαθώ να εκφράζω κατά το δυνατόν την κοινή λογική, η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε για τέτοιες. λεπτομέρειες.
    Προσωπικά λίγο θα ασχοληθώ με το αν ο Μαρινάκης θα καταδικαστεί κι αν η έρευνα θα ακουμπήσει τον Κρόκο.

    Μου αρκεί που για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε τόσο συντονισμένη έρευνα και κατέληξε σε μια τόσο καλά οργανωμένη κίνηση των Διωκτικών Αρχών.
    Πλέον, λίγη σημασία έχει για μένα, αν και πόσο θα πληρώσουν τις «αμαρτίες» τους τα καλόπαιδα που διαφέντευαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και δεν διατηρώ πλέον αμφιβολίες ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς.

    Αυτό που με γεμίζει ικανοποίηση είναι ότι αυτά τα πρόσωπα κάηκαν οριστικά και αμετάκλητα και πλέον δεν θα υπάρχουν στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
    Είμαι βέβαιος δε, ότι ακόμα κι εκείνοι που θα καταφέρουν να γλυτώσουν από κάποιες ποινές, δεν θα έχουν πλέον κανένα έρεισμα για να επανακάμψουν στα παλιά τους λημέρια.
    Μια νέα εποχή φαίνεται ότι μπορεί να ξεκινήσει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

    Η Πολιτεία για πρώτη φορά δείχνει αποφασισμένη. Η ΕΠΟ είτε με καλή διάθεση είτε αναγκαστικά δεν έχει άλλη επιλογή από το να καθαρίσει το περιβάλλον της και να διατηρήσει στο εξής καθαρά τα χέρια της. Οι Πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ έχουν μόνο έναν μονόδρομο να διαβούν και αυτός είναι το να ασχοληθούν στο εξής μόνο με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη, αφού θα κτυπάει το τηλέφωνο τους και θα σταυροκοπιούνται.

    Κι όμως αδέλφια., ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    Κι όταν λέω «αυτά», μιλάω για την κάθαρση που ξεκίνησε και δε νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος να την ανακόψει.

    Για τον Παναθηναϊκό μας, είναι μια χρυσή ευκαιρία να ανασυντάξει τις δυνάμεις του. Οι Μέτοχοι πλέον πρέπει να δουν σοβαρά τις προοπτικές πραγματικής ποδοσφαιρικής ανάπτυξης που ανοίγονται. Είμαστε η ΠΑΕ με την καλύτερη υποδομή και αν οι διοικούντες δεν αδράξουν αυτή την ευκαιρία για να εκτινάξουν την ομάδα στα ύψη, θα είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

    Δικαιολογίες δεν θα υπάρξουν πλέον.
    Ο γάβρος έχει μπροστά του μόνο προβλήματα να διαχειριστεί και μη διαβάζετε τις κωλοφυλλάδες τους που σφυρίζουν αδιάφορα.
    Έπεσαν στο βόθρο με τα σκατά που έφτιαχναν και κανείς δεν θα σηκώσει τα μανίκια για να τους δώσει χείρα βοηθείας για να λερώσει τα χέρια του.
    Αυτά προς το παρόν.

    Υ.Γ.1)Να μια καλή ευκαιρία να βγει μπροστά το οπαδικό μας Κίνημα. Εμείς έχουμε κάθε λόγο να μιλήσουμε ΤΩΡΑ!
    Να μιλήσουμε προς κάθε κατεύθυνση με ξεκάθαρο μήνυμα, που θα λέει:
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ
    (Κωνσταντάρας "Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι" - 1967)


    Υ.Γ.2) Περιμένω τα σχόλια σας και τις ερωτήσεις σας αν θέλετε, θα σας απαντήσω με σχόλιο ακόμα και αν γίνει και ένας διάλογος μεταξύ μας. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad