Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ Ο ΦΩΤΣΗΣ!

    Δεν γίνονται αυτά...στο προηγούμενο άρθρο γράφαμε ότι ο Φώτσης εκτός απροόπτου παει στη Μπαρτσελόνα, τελικά το απρόοπτο έγινε με την Αρμάνι Μιλάνο...

    Ο "Μπάτμαν" υπέγραψε για δυο χρόνια στους Ιταλούς και θα συνεχίσει την καριέρα του στην γειτονική χώρα! Οι Ιταλοί την ύστατη στιγμή έκαναν πρόταση στον άσσο του Εξάστερου ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για δυο χρόνια, την ώρα που οι Ισπανοί του έδιναν 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο!

    Κάτι που σημαίνει ότι η προσφορά των Ιταλών είναι κατά 400.000 καλύτερη, γεγονός που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ τους! Ετσι λοιπόν, οι Μιλανέζοι που θα πάρουν όπως όλα δείχνουν τη θέση της Ρόμα στην Euroleague της ερχόμενης περιόδου ισχυροποιούνται σημαντικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο στόχαστρο της Αρμάνι βρίσκεται κι ο Γιάννης Μπουρούσης που ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό.

    Οι Ιταλοί μπορούν να ελπίζουν πλέον βάσιμα στην απόκτηση του Καρδιτσιώτη σέντερ, καθώς η παρουσία του Φώτση ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο για να πει το «ναι» στο φλερτ των γειτόνων! Μάλιστα, με δεδομένο ότι εξασφάλισαν τη wild card για την Ευρωλίγκα, είναι αποφασισμένοι να... ρίξουν πολλά λέφτά προκειμένου να πάρουν τα ηνία από τη Σιένα στο ιταλικό πρωτάθλημα και παράλληλα να διακριθούν στην Ευρώπη.

    Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, μετά την απόφαση των Γιαννακόπουλων να μειώσουν το μπάτζετ ήταν αδύνατον να υπάρξει προσέγγιση, καθώς τα χρήματα που προσφέρουν Ισπανοί και Ιταλοί είναι πάρα πολλά για τα νέα δεδομένα στους πράσινους με αρκετές περικοπές...!!!

    Editorial:(greenarea team) 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad