Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ...?

    Ο DoctorGreen γράφει: Εδώ στην Ελληνική πραγματικότητα έχουμε την συνήθεια να αλλάζουμε τα γεγονότα ή να τα παραποιούμε...Έτσι ώστε να τα φέρουμε εκεί που μας συμφέρει και ο φίλαθλος να το δέχεται...

     Πριν λίγες μέρες ο Φερειρα σε συνέντευξη του είπε μια φράση που επιτρέπει πολλές συζητήσεις..." Όταν δεν έχεις λεφτά παίρνεις Τότσε" , μια φράση που απεικονίζει όλη την κατάσταση που βρίσκετε τους τελευταίους μήνες ο Παναθηναϊκός σε πολλά τα επίπεδα...! Καλά το είπε ο Πορτογάλος..."ΠΑΙΡΝΕΙ", γιατί ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι μέχρι στιγμής μόνο παίχτες παίρνει,δεν κάνει μεταγραφές...


    Ο όρος "ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ" διεθνώς στο ποδόσφαιρο σημαίνει...Δίνω χρήματα σε μια ομάδα για να αγοράσω τα δικαιώματα του παίχτη της για όφελος μου και της ομάδας μου γενικά.

    Φέτος στον Παναθηναϊκό βιώνουμε μια από τις λίγες μεταγραφικές περιόδου που δεν θα αποκτήσει καμία μεταγραφή ποδοσφαιριστή, αυτό συνεπάγεται σε...δανεικούς και ελεύθερους, αρα ίσως και αμφιβόλου αξίας και ποιότητας, αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και σε μια κανονική μεταγραφή ...αλλά εκεί τουλάχιστον αγοράζεις κάτι που αξίζει και αυτός που θα επιλέξει που θα δώσει τα λεφτά πρέπει να έχει γνώσεις...αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι όμως που έχει πονέσει πολύ τον Παναθηναϊκό μας!

    Κακά τα ψέματα είναι μια κατάντια, είναι μια κακή πραγματικότητα για την ομάδα μας, αλλά και για τον κόσμο που είναι αναγκασμένος να ξεχάσει μεγαλεία και παίχτες όπως...Σισε, Ζιλμπερτο, Λετο και άλλοι...!

    Υπάρχει και ένα "καλό" μέσα σε όλη αυτή την "μαυρίλα", όσο μπορεί κάνεις να το πει καλό...Αυτό είναι ο καταξιωμένος προπονητής Ζεσουαλδο Φερειρα, κατά την άποψη μου ίσως ο καλύτερος προπονητής που πέρασε την τελευταία 20ετια από την ομάδα μας, μετά τον αείμνηστου Γιάννη Κυράστα!

    Θα μου πείτε πολλοί...μα τι λες, τον είδαμε τι έκανε πέρσι...

    Ποιο πέρσι φίλοι μου...Που στο δεύτερo γύρο του πρωταθλήματος νίκησε όλα τα ντέρμπι παίζοντας καλή μπάλα η ομάδα(μέχρι την κλοπή..), σφάζοντανς μας με πριονοκορδέλα στο Καραΐσκάκη...? Εκεί χάθηκε και ο τίτλος για το δεύτερο σερί νταμπλ θα πω εγώ, γιατί σφαγή είχαμε και στον αποκλεισμό του κυπέλλου!

    Φέτος ο Πορτογάλος έχει την ευκαιρία αλλά και την ατυχία...,Ευκαιρία γιατί κάνει ο ίδιος την προετοιμασία (πέρσι δεν ήταν αυτός) με όλους τους παίχτες... Και την ατυχία γιατί δεν έχει το περσινό ροστερ άλλα ούτε και το απαραίτητο μπάτζετ για να χτίσει μια "Πόρτο" όπως θα ήθελε και δήλωσε για τον Παναθηναϊκό, ας του δώσουμε λοιπόν τον χρόνο να δουλέψει και ίσως και με αυτές ακόμα τις κακές συγκυρίες γι' αυτόν, να δούμε μια ομάδα να παίζει σαν "ΟΜΑΔΑ" καλό ποδόσφαιρο και αποτελεσματικό...!!!

    Υ.Γ. Ο δανεισμός του Κουίνσι Οβούσου από μια Αραβική ομάδα την Αλ Σαντ δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε παρακμή και όλοι εμείς περιμένουμε κάποιος... να βάλει ένα οριστικό φρένο σε όλο αυτό...!
     
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad