Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ...

    O Deep Green γράφει: Λοιπόν αδέλφια, επειδή καθημερινά δέχομαι δεκάδες ερεθίσματα από τρελαμένους Παναθηναϊκούς, που έκαψαν "φλάντζα" με την τελευταία δήλωση του Τζίγκερ...

    Σκέφτηκα ότι είναι χρήσιμο να αναλύσουμε τα πράγματα και θα κάνω την αρχή με ένα άρθράκι για να προκαλέσω τα σχόλια σας και να βγάλουμε μαζί χρήσιμα συμπεράσματα.
    Κατ' αρχάς, διαβάζοντας τη Δήλωση της Οικογένειας Βαρδινογιάννη δια χειρός Τζίγκερ, σκέφτηκα:
    "Μα είναι ποτέ δυνατόν να θέλουν το ξενέρωμα ακόμα κι εκείνων που έχουν φάει το τυρί περί "μοναδικών εγγυητών της Παναθηναϊκής προοπτικής";"
    Στην πρώτη κιόλας σειρά της ανακοίνωσης δηλώνει στους πιστούς του υποστηρικτές ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. Το κάνει άραγε για να προκαλέσει τα παρακάλια... κάποιων;
    Η συνέχεια της ανακοίνωσης δεν δείχνει κάτι τέτοιο.
    Στη δεύτερη παράγραφο κάνει την γκάφα ολκής να ειρωνευτεί το ρόστερ της ομάδας! Εδώ προφανής εξήγηση δεν υπάρχει! Υπάρχει όμως μια υπόνοια για το τι θέλει να μας πει ο "ποιητής" και θα το δούμε στο τέλος (κρατήστε ένα *).
    Οι επόμενες 2-3 παράγραφοι αφιερώνονται στον πόλεμο που επιμένει να συντηρεί σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου και εμμέσως πλην σαφώς όλων εκείνων των μετόχων που δημιούργησαν με τα λεφτά τους κλίμα ευφορίας στις κερκίδες. Αποφεύγει φυσικά να παραδεχθεί ότι το κλίμα αυτό επισφραγίστηκε με ένα Ντάμπλ και καλή μπάλα.
    Αυτά είναι λεπτομέρειες.

    Γιατί η Οικογένεια Βαρδινογιάννη προσπαθεί να μας ξενερώσει για τη χαρά που πήραμε με το ντάμπλ, ακόμα και σήμερα έναν ολόκληρο χρόνο μετά και αφού απέτυχε να κρατήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών; Θα το ερμηνεύσουμε στο τέλος κι αυτό (εδώ κρατάμε το δεύτερο **);
    Έχουμε βέβαια μια εύκολη απάντηση, που αφορά τη διαχρονική οπτική που είχε (η οικογένεια) για τον Παναθηναϊκό και την προοπτική του, ειδικά απ το 1996 και μετά. Μια οπτική που αφορά το ταμειακό ισοζύγιο της ομάδας και σε καμιά περίπτωση την κατάκτηση τίτλων. Οι "Βαρδί" δεν ασχολούνται με το ταπεινό ελληνικό πρωτάθλημα. Αρέσκονται βέβαια να κλαίγονται για τις αδικίες σε βάρος της ομάδας και να περηφανεύονται για τις καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις.
    Ως εκεί όμως! Για τους ίδιους, η ομάδα είναι εντάξει όταν το ταμείο είναι ισοσκελισμένο και κρατιέται μεταξύ των πρώτων του ελληνικού πρωταθλήματος.
    Παρακάτω... μας λέει ότι η οικογένεια του ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

    Εδώ αξίζει να σταθούμε μπας και καταλάβουμε τι θέλει να μας πει.
    Δεν του ξέφυγε αυτή η ατάκα. Απ τη μια κάνει την αποδόμηση των επιτυχιών και του ρόστερ που απέκτησε η ομάδα με τα λεφτά των άλλων μετόχων και απ την άλλη λέει ότι δεν βρέθηκε κανείς να κάνει μια αξιόπιστη πρόταση για να διασφαλιστεί το μέλλον του παναθηναϊκού και πως η οικογένεια του δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ΕΞΕΛΙΞΗ της ομάδας.
    Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι εδώ έχουμε μια ξεκάθαρη παραδοχή:
    "Κοιτάξτε να δείτε - μας λέει - εμείς δεν έχουμε καμιά διάθεση να ασχοληθούμε με την ποδοσφαιρική εξέλιξη της ομάδας, αλλά δεν θα σταθούμε και εμπόδιο".
    Τώρα, τα περί σοβαρών προτάσεων που δεν έχουν στα χέρια τους και ότι εκείνοι είναι που θα κρίνουν ποιες θα εγγυούνται το μέλλον της ομάδας, είναι αοριστολογίες που υποκρύπτουν δόλο... Είναι αυτό που λένε οι Βλάχοι:
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΟΥ!

    Απόδειξη ότι η κρίση της ομάδας είναι δημιούργημα της ίδιας της οικογένειας, αποτελεί άλλωστε και η ατυχής προσπάθεια να εμφανιστούν ως εγγυητές για να μη συρθεί η ομάδα σε λύση πρωτοδικείου!
    Και είναι αυτό η μεγαλύτερη απόδειξη, γιατί μέχρι σήμερα αυτά τα έλεγαν μόνο τα παπαγαλάκια τους.
    Τώρα βγαίνει φόρα παρτίδα ο Μεγαλομέτοχος, που με το μετοχικό ποσοστό του ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ το Δ.Σ. και λέει ότι πρέπει να του χρωστάμε χάρη που δεν αφήνει την ομάδα να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο!!!

    Έχουμε λοιπόν ακόμα μια επιβεβαίωση των φόβων μας, ότι η οικογένεια ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    Απλά θα είναι εκεί για να μην πάμε στο Πρωτοδικείο!
    Και κλείνει λέγοντας κάτι το οποίο είναι εντελώς αυθαίρετο και δεν συνάδει με όσα έχει αναφέρει προηγουμένως. Ότι δηλαδή "Είναι σαφές ότι κάποιοι επιθυμούν την ακυβερνησία"!
    Ο έχων τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ της ΠΑΕ, που εγγυάται ότι δεν θα αφήσει την ομάδα να πάει στο Πρωτοδικείο, ζητά τα ρέστα περί "ακυβερνησίας" από κάποιους άλλους μετόχους, που έβαλαν τα ωραία τους λεφτά για να δουν το όνειρο τους να γκρεμίζεται και τις μετοχές τους να γίνονται κωλόπανα.

    Λοιπόν, αν σουμάρουμε όλα τα παραπάνω έχουμε τα εξής στοιχεία για την οικογένεια που κουμαντάρει τον Παναθηναϊκό μας:
    1. Δεν βάζουν λεφτά
    2. Παραμένουν στα πράγματα
    3. Πουλάνε ότι καλύτερο έχει το ρόστερ
    4. Δεν αναρτούν Πωλητήριο αλλά θέλουν προτάσεις χωρίς να λένε τι πωλούν και πόσο
    5. Και, το μόνο που εγγυώνται είναι η μη κατάληξη στην λύση της Διοίκησης Πρωτοδικείου

    Και οι εξηγήσεις-ερωτήματα που προκύπτουν για τις επισημάνσεις με αστεράκια (*)
    * Μήπως απαξιώνει το ρόστερ επειδή η κοινή γνώμη πρέπει να είναι έτοιμη για ένα πολύ πιο ελλιπές ρόστερ φέτος, για το οποίο φυσικά θα μας πει πάλι ότι ευθύνονται όσοι μας φούσκωσαν τα μυαλά και τώρα δεν συμμετέχουν;
    ** Μήπως η βαρετή πλέον προσπάθεια του να μειώσει την αξία του ντάμπλ στην κοινή γνώμη (και όχι μόνο των Παναθηναϊκών) έχει να κάνει με το άλλοθι που αναζητά για τυχόν αποτυχίες φέτος, για να συνεχίσει (όπως ακριβώς κάνουν οι πολιτικοί που παραλαμβάνουν "καμμένη γη") να επικαλείται την καταστροφική για τον Παναθηναϊκό Πολυμετοχικότητα ως αιτία για πολλά - πολλά χρόνια ακόμα;

    Ε λοιπόν μάγκες μου, αυτή την ανακοίνωση πρέπει να την απαντήσουμε.
    Και η Απάντηση μας πρέπει να ξεκινά με ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"!!!
    Σας ευχαριστούμε που ξενερώσατε ακόμα και εκείνους που σας είχαν πιστέψει και έβλεπαν ακόμα στο πρόσωπο σας έναν ισχυρό εγγυητή του μέλλοντος της ομάδας.
    Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε μια ακόμα χειροπιαστή αφορμή για να αφυπνιστούμε κι εμείς που ξέραμε τι συμβαίνει αλλά είχαμε περιέλθει σε κατάσταση νάρκης.

    Το έχω γράψει ήδη πολλές φορές και δεν θα σταματήσω να το γράφω: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

    Υ.Γ.Ακόμα και τα μπαοκάκια, άφησαν για λίγο τις μαλαματίνες και το φραπέ και έσπευσαν να μπουκάρουν στα γραφεία της ομάδας τους για να αποτρέψουν την αποχώρηση του Βιτόλο.
    Ποιανού; Του Βιτόλο!
    Ο τεράστιος Σισέ έφυγε δίχως να στάξει μύτη!

    Υ.Γ. Περιμένω τα σχόλια σας και τις ερωτήσεις σας αν θέλετε, θα σας απαντήσω με σχόλιο ακόμα και αν γίνει και ένας διάλογος μεταξύ μας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad