Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΜΕΤΑΠΕΙΣΤΟΣ Ο ΒΙΤΟΛΟ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...!

    Άκαρπη ήταν η προσπάθεια του Βρύζα να μεταπείσει τον Βιτόλο στη συνάντηση που είχαν πριν λίγη ώρα, άλλα ο ποδοσφαιριστής είναι αποφασισμένος να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης...

    Ο Βρύζας στην συνάντηση που είχε με τον Ισπανό μέσο του εξέφρασε την επιθυμία της διοίκησης να παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, με τον παίκτη, όμως, να τονίζει πως δεν τον βρίσκει σύμφωνο κάτι τέτοιο. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Βρύζας δεσμεύτηκε προς τον Βιτόλο ότι θα του καταβληθούν όλα τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπό του και ακόμα του επανέλαβε ότι υπάρχει η δέσμευση του Γιώργου Σαχπαζίδη για άμεση καταβολή των οφειλόμενων, ενώ του τόνισε ότι οι υποψήφιοι επενδυτές θα εγγυηθούν ότι από εδώ και πέρα θα πληρώνεται πάντα στην ώρα τους.

    Οι δύο πλευρές, αναμένεται εκτός απροόπτου να έχουν και νέο ραντεβού με αυτό να πραγματοποιείται πιθανότατα τη Δευτέρα, όπου θα υπάρξουν και οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του Ισπανού μέσου αν θα μείνει η' θα κατηφορίσει για Αθήνα.

    Ας μην ξεχνάμε πως αν δεν μείνει ελεύθερος ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει κανένα ποσό για να τον αποκτήσει.


    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad