Header Ads

  • Breaking Green News

    "κ.ΦΑΚΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ ?"

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Θεσμικά όργανα της πλάκας έχουμε...μόνο λόγια, λόγια, λόγια από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ. This is fuc@@ng Greek reality όπως θα έλεγαν και οι ξένοι...

    Πριν μια εβδομάδα περίπου ο κ.Φάκος είπε ότι δεν τον επηρεάζουν στην απόφαση του...ονόματα και ομάδες για διώξεις...

    Τις τελευταίες μέρες όμως άλλα βγαίνουν στην επιφάνεια, πως οι διώξεις για τα επιπλέον 68 άτομα που εμπλέκονται με κατηγορίες στο σκάνδαλο για τα στημένα παιχνίδια, ανάμεσα σε αυτούς...Μαρινάνης-Ολυμπιακός, Μποροθρήνος-Αστέρας Τρίπολης, Θωμάς Μητρόπουλος-Αιγάλεω, Κανελλόπουλος, θα ασκηθούν ίσως και μετά το Σεπτέμβρη, γιατί λέει είναι καλοκαίρι και με τις ζέστες δεν γίνεται δουλεία...θέλουν λίγο χειμώνα, οι ζέστες βλέπεται δεν βοηθούν για καθαρές αποφάσεις όταν υπάρχει το όνομα της βρωμιάς-Ολυμπιακός... καραγκιοζιλίκια δηλαδή!

    Για τις μικρές ομάδες... Γαύρος Βόλου και Καβάλα πρόλαβαν να κάνουν διώξεις όπως επίσης σε ομάδες β' εθνικής έγινε το ίδιο... οι ομάδες να υποβιβαστούν, για τον Γαύρο του λιμανιού και τον Βαγγέλη που είναι τα δυο κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν πρόλαβαν οι εισαγγελείς να κάνουν τις διώξεις...φαίνεται θα έφταιγαν και τα ερκοντίσιον πέραν της ζέστης...

    Με άλλα λόγια...όλα μέλι γάλα και ο Γαύρος θα παίζει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα(όχι που δεν θα έπαιζε, με τους "δειλούς" που έχουμε για να παίρνουν αποφάσεις...) σαν να μην έγινε τίποτα, σαν να μην ακούσαμε ποτέ τους Μπεο και Βαγγέλη μεταξύ τους να λένε για το ντέρμπι της ντροπής... "Είναι στάνταρ άσσο σου λέω το ντέρμπι, ότι και να γίνει...", "Έτσι στο 92 καλά να πάθουν τα μ...νια", "Βαγγέλη προφύλαξε τους Καλόπουλο και Τρύφωνα μην τους βλάψουν, στείλε δυο δικούς σου και πες στον Πιλάβιο να μην τους πειράξει από τους πίνακες..."-"Εντάξει Αχιλλέα θα το κανονίσω εγώ μην ανησυχείς...".

    Επίσης σαν να μην ακούσαμε ποτέ τους Μπεο και Κανελλόπουλο να μιλάνε για μετά το ντέρμπι και να λένε..."Ρε αυτό που έγινε δεν έχει γίνει ποτέ και πουθενά...", "Ήταν το στήσιμο του αιώνα..." ,"Ούτε επί Κόκκαλη τέτοια πράγματα...", "Πρέπει ο Βαγγέλης να τους προστατεύσει τους διαιτητές γιατί την δουλεία τους την έκαναν, πρέπει και αυτός με τη σειρά του να κάνει δουλεία...".

    Όλα τα παραπάνω και αλλά πολλά που ακούσαμε και όσα δεν βγήκαμε στη δημοσιότητα θα μείνουν στο αρχείο 5 χρόνια μέχρι να παραγραφούν... Και οι λιμανίσιοι μετά από ένα χρονικό διάστημα θα "ξαναχτίσουν" μια νέα παράγκα για νέα πέτσινα πρωταθλήματα...!!!

    Editorial:  ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad