Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΖΕΚΑ!

    Άλλη μια επιβεβαίωση για το Greenarea! Από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε με σχετικά άρθρα για την πρόθεση της διοίκησης να αποκτήσει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή...(+δηλώσεις του παίχτη)

    Τα άρθρα (κλικ εδώ και εδώ ) μας ήταν απόλυτα στοχευμένα χωρίς να ανακυκλώνουμε και παπαγαλίζουμε(όπως άλλοι..) από την πρώτη στιγμή ότι ο παίχτης σοβαρά ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

    Χθες από νωρίς το πρωί σας γράψαμε με σιγουριά ότι ο παίχτης είναι κοντά στο να φορέσει τα πράσινα και μάλιστα σας είπαμε και το ποσό διαπραγματευσεις της μεταγραφής που όντως είναι κοντά στις 400.000 ευρώ.

    Οι τελευταίες πληροφορίες δεν έχουν αλλάξει αλλά έχουν εξελιχθεί προς το καλύτερο και ο παίχτης με δηλώσεις επιβεβαιώνει ότι σας γράψαμε, δήλωσε χαρακτηριστικά... 

    "O Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και γνωστή σε όλον τον κόσμο, είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα και την καριέρα μου..."


    "Γνωρίζω παίχτες από τον Παναθηναϊκό καθώς έπαιζαν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα όπως Καραγκούνης και Κατσουράνης και άλλους..."


    "Πολύ σημαντικό για μένα είναι ότι στον Παναθηναϊκο βρίσκεται ένας καταξιωμένος προπονητής όπως ο Φερέιρα, είναι ένα κίνητρο για μένα και κοντά του θα μάθω πολλά..."

    Πρέπει να γίνει κάτι πολύ τραγικό για να χαλάσει η μεταγραφή...O νεαρός επιθετικός χαφ αναμένετε τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει σύμφωνα με πληροφορίες 4ετες συμβόλαιο.


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad