Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΣ 8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ..."

    Ο Μαρτσέλο Μάτος είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και αυτό πρέπει να το σεβαστεί σαν επαγγελματίας όπως θέλει να λέγετε, να μείνει στην ομάδα και να την βοηθήσει όσο μπορεί...

    Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φιλανθρωπικό ταμείο, ιδικά τώρα σε καμία περίπτωση...δεν υπάρχουν περιθώρια να αφήσουμε φθηνά έναν παίχτη που μας κόστισε συνολικά κοντά 8 εκατομμύρια ευρώ, λίγο πριν την πολυμετοχικότητα ο Παναθηναϊκός απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του παίχτη από την Κορίνθιανς έναντι 3.5 εκατ. ευρώ και την πρώτη χρόνια της πολυμετοχικότητας δόθηκαν άλλα 4.5 εκατ. ευρώ για το υπόλοιπο 50% του ποδοσφαιριστή.

    Δεν γίνετε αυτή τη στιγμή να έρχεται και να κλαψουρίζει για να τον αφήσει η ομάδα στη Μποταφόνκγκο με το αστείο ποσό των 600.000 ευρώ ούτε το 1/8 από όσα έδωσε ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει.Οφειλή σαν επαγγελματίας να μείνει και να αποδώσει όσα δεν απέδωσε τις προηγούμενες φορές και σε ένα χρόνο ας φύγει να παει όπου θέλει, τα κλάματα είναι για παιδάκια και όχι για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές...!!

    Αν ο Μάτος δεν φέρει μια πρόταση πάνω από 1.5 εως 2 εκατομμύρια ευρώ δεν πρέπει η ΠΑΕ να τον αφήσει να φύγει τσάμπα, αν δεν φέρει ικανοποιητική πρόταση να μείνει κανονικά και αν δείχνει αδιάφορος στις προπόνησης και στους αγώνες...τότε να γίνει προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ για να του κόψει την καριέρα για 2-3 χρόνια., το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σοβαρευτεί και να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του και να βοηθήσει τους πράσινους στη νέα δύσκολη χρονιά που έρχεται...!!!  

    Υ.Γ. Καλό μήνα να έχουμε όλοι...

    Editorial:(greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad