Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΡΑΛΦ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ

    Άλλη μια επιβεβαίωση για το Greenarea, εδώ και μέρες σας λέμε πως η πρώτη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό θα είναι αμυντικός χαφ και θα γίνει μέσα στην βδομάδα αυτή, ο Βραζιλιάνος Ραλφ είναι ο παίχτης που θελει ο  Παναθηναϊκός...(VIDEOS)


    Όπως γράφει σήμερα και η εφημερίδα εξέδρα, ο 27 χρόνος αμυντικός μέσος της Κορίνθιανς είναι ο εκλεκτός για την θέση που άφησε κενή ο Ζιλμπέρτο Σιλβα.

    Για τον Ραλφ μίλησε και ο μάνατζερ του Αλισον Κόστα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως πριν από δύο μέρες δέχτηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο του Παναθηναϊκού:

    Είπε χαρακτηριστικά...
    "Ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Κοιτάζει εδώ και καιρό τον Ραλφ. Να φανταστείτε, την πρώτη φορά που με πήραν από την ομάδα για τον Ραλφ, μου είπαν ότι τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αυτό είναι φανταστικό για τον ίδιο. Ολοι ξέρουν εδώ στη Βραζιλία τον Σίλβα και πραγματικά είναι ποδοσφαιριστής-υπόδειγμα. Ο πελάτης μου, φυσικά, και είναι ενήμερος για τον Παναθηναϊκό, αφού μίλησε πάλι άνθρωπος της ομάδας μαζί μου, πριν από δύο ημέρες. Με ρώτησαν για τον Ραλφ. Ηθελαν να μάθουν για τα χρήματα τα οποία θα ζητήσει η Κορίνθιανς. Τους είπα ότι έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να μιλήσουν με την ομάδα για να ξεκαθαρίσουν".

    Σύμφωνος για τον παίχτη είναι και ο Φερειρα που έδωσε το οκ στην ΠΑΕ καθώς γνωρίζει για της ικανότητες του σο χώρο του κέντρου.


    VIDEOS: Δείτε τον Ραλφ εν δράση...







    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad