Header Ads

  • Breaking Green News

    NOVA: ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

    Ανακοίνωση "βόμβα" από τη NOVA! Άλλη μια απόδειξη ότι το πρωτάθλημα μας δεν αξίζει μια, γιατί κάποιοι το έκαναν σαν τις βρωμοομάδες τους...


    Το συνδρομητικό κανάλι το οποίο έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Souper League, μετά και τις αποκαλύψεις-διαλόγους  ανάμεσα σε παράγοντες -προέδρους ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, αποφάσισε να κάνει μειώσεις 25% στα χρήματα που προέβλεπε η συμφωνία με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

    -Αναλυτικά η ανακοίνωση της NOVA:

    "Η εν λόγω διερευνώμενη πολύ σοβαρή υπόθεση έχει προκαλέσει ιδιαίτερα έντονη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League, με άμεση συνέπεια τη σημαντική υποβάθμιση του εμπορικού προϊόντος, το οποίο ο όμιλος εταιρειών μας έχει αποκτήσει από το Συνεταιρισμό σας δια των από 11.10.2010 Συμβάσεων.


    Η ισχυρή αμφισβήτηση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος της Super League προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στα συμφέροντα του ομίλου μας και μας εκθέτει σε ανυπολόγιστους οικονομικούς κινδύνους, δεδομένου ότι η κοινή γνώμη στρέφεται εναντίον της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά τηλεοπτικά προϊόντα μας.
    Τα ανωτέρω στοιχεία συνιστούν αυταπόδεικτη υποβάθμιση της αξίας του προϊόντος στο οποίο αποβλέπαμε κατά τη σύναψη όλων των μεταξύ του Συνεταιρισμού σας και του ομίλου εταιρειών μας Συμβάσεων και καθιστούν προφανές ότι το υπό τις τότε συνθήκες συμφωνηθέν αντάλλαγμα, δεν ανταποκρίνεται πλέον στην πραγματική αξία του προϊόντος.


    Θεωρούμε αυτονόητη τη μείωση της καταβλητέας ετήσιας αμοιβής κατά τουλάχιστον είκοσι πέντε τοις εκατό (25%) τόσο για την τρέχουσα και μη λήξασα ακόμη αγωνιστική περίοδο 2010-2011 όσο και για τις υπόλοιπες αγωνιστικές περιόδους ισχύος όλων των μεταξύ των δύο οργανισμών μας συμβάσεων".

    Τελικά δυο ομάδες με το ίδιο όνομα ζημιώνουν οικονομικά και τις υπόλοιπες... σε μια δύσκολη εποχή που δεν υπάρχουν πολλές πηγές εσόδων. Πρέπει ο αθλητικός εισαγγελέας να τα λάβει όλα υπόψιν του και να ρίξει στη β' εθνική και τους δυο Γαύρους, μήπως και το δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα αναγεννηθεί από τις στάχτες του, χωρίς αυτούς που το βρομίζουν χρόνια, ατιμώρητοι...!!!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad