Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΤΑΜΕΙΟ-2010/2011: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

    Σημαντικό "κομμάτι" σε μια ομάδα είναι και ο προπονητής, στον Παναθηναϊκό ήταν πάντα ιδιαίτερη περίπτωση. Το Greenarea συνεχίζει την  "ανασκόπηση" της χρονιάς που πέρασε και στη δεύτερη ενότητα θα ασχοληθούμε με τον προπονητή...


    Στον τομέα του προπονητή τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Μετά από ντάμπλ έκανε προετοιμασία ο Νιόπλιας με τον Κέζο και στα μέσα της χρονιάς ήρθε ο Φερέιρα. Αρχίσαμε και με τεχνικό διευθυντή το Φρέιτας, ήρθε μετά ο Αντωνίου και τελικά τελείωσε η χρονιά χωρίς κανέναν από αυτούς. Οι τεχνικοί διευθυντές δεν έκαναν αυτά που έπρεπε ούτε κατ’ ελάχιστο και καλώς έφυγαν αφού δημιούργησαν ένα πολύ κακό κλίμα στην ομάδα. Ουδέν άλλο σχόλιο.


    Μεγάλο σίριαλ παίχτηκε με το Νιόπλια και τον Κέζο, ο οποίος χρεώθηκε την κακή προετοιμασία της ομάδας, σε συνδυασμό με το ταξίδι στον Καναδά. Ακούσαμε για τον Κέζο, ακούσαμε, ακούσαμε αλλά όταν μίλησε είπε κάποια πράγματα για τα οποία δεν ακούσαμε τίποτα. Άραγε ποιος υπέγραφε το χαρτί του PAOLAB που διέταζε το Κέζο να μην πιέσει τα καμάρια μας στην προπόνηση? Και ειδικά αυτούς που «κουράστηκαν» στο μουντιάλ? Δηλαδή κατάφερε ένας άνθρωπος να καταστρέψει όλη τη χρονιά του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι?

     Ο Νιόπλιας δε, χρεώνεται την τραγική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τόσες γνώσεις και ποδοσφαιρικές αναλύσεις και βλέπαμε Σιλβα Κατσουράνη αμυντικά χαφ. Αλλά οι δημοσιογράφοι λέγανε όλα καλά οπότε ΟΚ.

    Και μετά … Φερέιρα. Τον πρώτο μήνα καλή μπάλα και απόδοση αλλά μετά … έστρωσε και αυτός σε θελήσεις (??) άλλων … μπήκαν στην εντεκάδα οι «γνωστοί άγνωστοι» και όπως πριν … μας έπαιρνε ο ύπνος στο γήπεδο. Φυσικά για καλά αποτελέσματα ούτε λόγος. Τώρα τελευταία έχει και αμφιβολίες αν θα μείνει ή θα φύγει. Λοιπόν βγάλε μας από τον κόπο και φύγε.
    Προπονητή που στο πρώτο του ματς στο Τσ. Λίγκ (Κοπεγχάγη) του κάνουν πρώτη ερώτηση οι δημοσιογράφοι «Γιατί δεν έβαλες μέσα Κάρα να πάρει 100 συμμετοχές» και αντί να διαολοστείλει λέει συγνώμη δεν με ενημέρωσαν, δεν θέλουμε. Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Θέλουμε @@το προπονητή να μην απολογείται πουθενά, να μην ακούει κανέναν και να μη γλείφει κανέναν. Αλλά έχουμε μείνει απλά στο θέλουμε...!

    Υ.Γ. Σε λίγες μέρες η τρίτη ενότητα...


    Editorial: Marulio

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad