Header Ads

  • Breaking Green News

    Γ@ΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΡΕ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ!!!

    Ο Παναθηναϊκός μας δεν θα είναι πλέον όπως τον ξέραμε, δεν θα είναι όπως τον θέλαμε γιατί κάποιοι είναι ανίκανοι να υπηρετούν αυτόν τον σύλλογο με το τριφύλλι στην καρδία, για αυτούς υπάρχει μόνο η τσέπη τους...

    Ο θυμός μας είναι μεγάλος γι' αυτούς προδότες που θέλουν να μικρύνουν τον Παναθηναϊκό μας, γι' αυτούς που τον παράτησαν στα δύσκολα, όταν οι ίδιοι τον έφτασαν ως εδώ....στην παρακμή!

    Εδώ και ώρες δεν γράψαμε κάτι για την διαφαινόμενη συμφωνία Σισέ και Λάτσιο, έξαλλου πριν 15 μέρες περίπου ο αρθρογράφος μας GREENSNIPER με άρθρο εδώ, μας είχε προϊδεάσει για το τι θα γίνει με την υπόθεση Σισε, έπεσε μέσα σχεδόν και στα λεφτά της μεταγραφής.

    Ένας λόγος  επίσης που δεν γράψαμε για τον Σισέ είναι ότι ακόμα διαψεύδετε πως έχει κλείσει και επίσημα η μεταγραφή ακόμα και αυτή τη στιγμή.

    Σύμφωνα όμως με πληροφορίες από την Ιταλία, το σήριαλ της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται ότι παίρνει τέλος καθώς ο Γάλλος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με την Λάτσιο και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μετακίνηση του στους Λατσιάλι.

    Οι Ρωμαίοι ανέβασαν την προσφορά τους προς τον διεθνή επιθετικό στα 2,1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αποκομίσει περίπου έξι εκατ. ευρώ από την πώληση του ηγέτη του. Ο μάνατζερ του Σισέ, Φιλίπ Πιολά, θα βρίσκεται άμεσα στην Ρώμη για διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρώσει το deal.

    Έτσι μετά την πώληση του Μάτος, μπαίνουν και άλλα (πολύ παραπάνω) χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού, για να καλύψει το άνοιγμα που υπάρχει στην ομάδα και φυσικά για να προχωρήσει στον μεταγραφικό σχεδιασμό, που μέχρι στιγμής είναι ανύπαρκτος!


    Υ.Γ. Πως καταντήσαμε έτσι ρε παιδιά....πως μας κατάντησαν....πήγαν όλα τσάμπα όταν πριν 3 χρόνια βγαίναμε στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, το αποτέλεσμα....όλα κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, όλα είναι όπως ήταν πριν βγούμε στους δρόμους...!!!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad