Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΟΥΙΝΣΙ!

    O Κουίνσι είναι μεταγραφή του Ζεσουαλδο Φερειρα για το δεξι άκρο της επίθεσης του Παναθηναϊκού, οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά...(+VIDEOS)

    Όταν το 2010 ο Πορτογάλος τεχνικός βρισκόταν στο πάγκο της Ισπανικής Μάλαγα, ο Κουίνσι ήταν υπό της οδηγίες του. Ο ταχύτατος φορ έχει μια καριέρα από ατυχίες,προβλήματα  αλλά και καλές στιγμές... από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Άγιαξ, μετά στην πρώτη ομάδα, όμως ο χαρακτήρας του δεν του επέτρεψε να καθιερωθεί λόγο των καυγάδων με τους προπονητές όπως είχε παραδεχθεί και ο ίδιος τότε...!

    Αμέσως επόμενος σταθμός στην καριέρα του η μεγάλη Αρσεναλ, εκεί μόλις στα 18 του είχε συμπαίχτες του Τιερι Ανρί και Ντένις Μπερκαμπ και τον Ζιλμπερτο Σιλβα, όπου φρόντισε να μάθει πολλά βελτιώνοντας το παιχνίδι του.Ο Κουίνσι ήταν η αδυναμία του Βερτγκερ καθώς αυτός τον έφερε στους "Κανονιέρηδες", όμως οι μεταγραφές Αντεμπαγιόρ και Γουόλκοτ "έκοψαν" τα όνειρα του για καθιέρωση στα αγγλικά γήπεδα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην έξοδο.

    Οι επόμενες ομάδες που αγωνίστηκε στην καριέρα του με αρκετά προβλήματα λόγο χαρακτήρα του θα λέγαμε, ήταν... Σπάρτακ Μόσχας, Θέλτα Βίγκο, Μπέρμπιγχαμ, Κάρντιφ, Πόρτσμουθ, Αλ Σαντ όπου έμεινε ελάχιστα και η Μαλαγα όπως προείπαμε στην αρχή, με την περσινή σεζόν να έχει 24 συμμετοχές στην επίθεση της ισπανικής ομάδας.

    Μόνο "μειονέκτημα" για τον Γκανεζο είναι ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας που πολλές φορές έχει νεύρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και στις προπονήσεις που κάνει με τους συμπαίχτες του.


    Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Κουίνσι Τζέιμς Οβόσου θα αγωνίζεται για τον παναθηναϊκό τον επόμενο ένα χρόνο, καθώς ο Παναθηναϊκός ηρθε σε συμφωνία με την Μαλαγα και ως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο παίχτης θα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει.

    VIDEOS:







    Εditorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad