Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ....!

    Όπως σας είπαμε και στα δυο πρώτα φιλικά, δεν ήταν για συμπεράσματα γιατί οι αντίπαλοι ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου, σήμερα όμως παίζαμε με μια καλή ομάδα που τα τελευταία χρόνια παίρνει μέρος και στην Ευρώπη και γι' αυτό μπορούμε να που δυο λόγια παραπάνω... (+ παραλειπόμενα- δηλώσεις...)


    Χωρίς σε καμία περίπτωση να κατακρίνουμε καθώς είναι νωρίς, αλλά όμως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ξεκινάνε σε 10 μέρες περίπου. Η εικόνα της ομάδας στο φιλικό με τι Σιβασπορ δεν ήταν πολύ καλή, προβλημάτισε και έδειξε αδυναμίες σε πολλά σημεία...πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλεία γιατί ο χρόνος είναι λίγος και ακολουθούν κρίσιμοι αγώνες για το ευρωπαϊκό προφίλ μας που πρέπει να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο...!

    Πάμε στα... του φιλικού:

    Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Σίβασπορ στο τρίτο φιλικό που έδωσαν οι Πράσινοι επί Αυστριακού εδάφους. Με αρκετές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο το Τριφύλλι, βελτιωμένη κάπως στο δεύτερο μέρος, ενώ είχε δύο δοκάρια. 

    Οι Πράσινοι ξεκίνησαν μουδιασμένα την αναμέτρηση με τους Κατσουράνη και Νίνη να πελαγοδρομούν ενώ ο Σιμάο προσπαθούσε να "συμμαζέψει" ανασταλτικά το κέντρο των Πρασίνων, ενώ προβλήματα αντιμετώπισε και η αμυντική τετράδα...

    Από το 30΄λεπτό και μετά οι Πράσινοι άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι και να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό φαίνεται Μάλιστα, στο 37ο λεπτό, ο Πετρόπουλος άγγιξε το γκολ όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη βάση του δεξιού δοκαριού της εστίας της τούρκικης ομάδας.

    Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε μια πολύ πειραματική ενδεκάδα με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνδιού και τους παίκτες να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία και να φτάνουν για δεύτερη φορά πολύ κοντά στο γκολ στο 67' λεπτό. Όταν ο Κάραγκούνης εκτέλεσε πανέξυπνα το φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι της εστίας της αντίπαλης ομάδας, τελικό σκορ 0-0.
    -----------------------------

    -ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

     "ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ"

    Πρόβλημα με Χριστουδουλόπουλο που μάλλον χάνει τα ματς με Οντένσε για τα προκριματικά του Champions League. 
    Ο μεσοεπιθετικός των Πρασίνων γλίστρησε και έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος με πόνους στο γόνατο, στο 26’ λεπτό.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση συνδέσμων και μόνο με θαύμα θα προλάβει να δώσει το "παρών" σε κάποιο από τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Οντένσε.
    -------------------------
    -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΡΕΙΡΑ:  
    Δηλώσεις έκανε στο ημίχρονο του παιχνιδιού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε ότι οι παίκτες έχουν την απαιτούμενη ποιότητα για να προκριθούν απέναντι σε μια ομάδα όπως η Οντένσε, χαρακτηριστικα είπε:

    "Η Οντένσε είναι ομάδα που δεν έχουμε συγκεκριμένη εικόνα. Θα είναι σκληρή ομάδα και πιο έτοιμη ομάδα καθώς θα έχει δώσει δύο αγώνες. Έχουμε λίγο χρόνο. Έχουμε προβλήματα και αυτό με τον Λάζαρο που ελπίζουμε ότι δεν είναι σοβαρό. Θέλουν πολύ να προκριθούμε, έχουμε ποιότητα και μπορούμε να τα καταφέρουμε και μέχρι να έρθουν οι αγώνες θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί".
    ------------------------------

    -Οι  ενδεκάδες του φιλικού:

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Πετρόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Κοτσόλη, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Μπιάρσμιρ, Καραγκούνη, Πλεσί, Φουρλάνο (73΄ Μουν), Μαρίνο, Δημούτσο, Κλέιτον.

    Σιβασπορ: Μποργκάν, Ουγκούρ, Ναβρατίλ, Φατί, Ζιγιά, Κατίρ, Μεχμέτ, Ερμάν, Τσιχάν, Καμίλ, Ενεράμο.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad