Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ..."

    Καλό μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο φιλικό-προπόνηση του παναθηναϊκού όσον αφορά την προσπάθεια και λειτουργία των παιχτών στο γήπεδο μετά από διάστημα διακοπών...


    Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην πόλη Γιένμπαχ της Αυστρίας. Η ομάδα του Φερέιρα, χωρίς τον τραυματία Γιώργο Καραγκούνη στη σύνθεσή της, επικράτησε 1-0 της πολωνικής Λεχ Πόζναν με τέρμα του Μπραΐς Μουν στο 86ο λεπτό, το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία αυτή τη στιγμή.

    Η πρώτη εικόνα της ομάδας δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, καθώς βρίσκεται στα πρώτα 24ωρα της βασικής της προετοιμασίας, η γενική εικόνα που έδειξαν οι Πράσινοι ήταν καλή. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τους "βασικούς". Στο δεύτερο η απόδοση του Τριφυλλιού έπεσε, αλλά και πάλι η εικόνα του ήταν καλύτερη από της αντίπαλης ομάδας.

    Στο 25`λεπτό ο Πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όμως η μπάλα από το σουτ του Λέτο κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κοτορόφσκι. Στο 34` το σουτ του Χριστοδουλόπουλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Λεχ Πόζναν, η οποία στο 43` έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, όμως το σουτ του Μότζεν από εξαιρετικά καλή θέση κατέληξε άουτ.

    Ενώ στο 59` λεπτό άγγιξαν για ακόμη μία φορά το γκολ, όταν ο Μαρίνος γύρισε ωραία στον Κλέιτον, ο οποίος έκανε το πλασέ από κοντά, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 84` λεπτό σουτ του Κλέιτον, ο Κοτορόφσκι απέκρουσε με υπερένταση, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μουν, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 72` λεπτό στη θέση του Φουρλάνου, άνοιξε το σκορ. Ο Μαρίνος πάσαρε στον Νοτιοαφρικανό και εκείνος με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή παραβίασε την εστία της Λεχ Πόζναν σκοράροντας για το τελικό 1-0.

    Οι ενδεκάδες του παναθηναϊκού στα δυο ημίχρονα:
    A` ημίχρονο: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Βύντρα, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.
    B` ημιχρόνου: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Τριανταφυλλόπουλος, Πλεσί, Μπιάρσμιρ, Φουρλάνος (72΄ Μουν), Μαρίνος, Δημούτσος, Κλέιτον.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad