Header Ads

 • Breaking Green News

  ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ Ο ΨΕΥΤΟΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ!

  Νέα κατηγορία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον "εξυγιαντή" όπως έλεγε ο ίδιος και τα τσιράκια του...! Αυτή τη φορά κατηγορείτε για υποκινητής της βια χρησιμοποιώντας τα πρόβατα της Λ.7 για τις βρομιές...(+ λεπτομέρειες και ονόματα...)


  Νέα δικογραφία λοιπόν για την υπόθεση των στημένων αγώνων σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, με αφορμή στοιχεία τηλεφωνικών συνομιλιών προσώπων που σχετίζονται με τον βασικό μέτοχο της ΠΑΕ Ηλιούπολη, προσωρινά κρατούμενο, Γιώργο Τσακογιάννη.

  Στην καινούργια δικογραφία, που ήδη έχει διαβιβαστεί στον ανακριτή που χειρίζεται το θέμα των στημένων αγώνων, περιλαμβάνονται νέες πράξεις, νέοι χειραγωγημένοι αγώνες, πρόσωπα που είναι ήδη κατηγορούμενοι στην πρώτη υπόθεση, αλλά και νέα πρόσωπα.

  Το υλικό της νέας υπόθεσης συλλέχθηκε από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών το διάστημα από τις αρχές Ιανουαρίου έως τις 3 Μαΐου 2011, στο πλαίσιο της έρευνας του Τμήματος Εκβιαστών Πειραιά για την δράση εγκληματικών οργανώσεων σε όλο το νομό Αττικής. Τα τμήματα των συνομιλιών που αφορούσαν τις δραστηριότητες του Γ.Τσακογιάννη σε σχέση με τους «στημένους» αγώνες αποτέλεσαν την βάση για την νέα δικογραφία.

  Το περιεχόμενο των διαλόγων ήταν άγνωστο, καθώς η άρση τηλεφωνικού απορρήτου της πρώτης δικογραφίας, για τον Τσακογιάννη, αφορούσε το διάστημα από τον Μάρτιο του 2011 και έλειπε το δίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου, που όπως προέκυψε χρησιμοποιούσε άλλα κινητά.

  Η νέα δίωξη αφορά τρεις ομάδες προσώπων και αδικημάτων και η Εισαγγελία εξέδωσε και πάλι διάταξη για την δημοσιοποίηση των ονομάτων κατηγορουμένων που περιλαμβάνονται και σε αυτή την δικογραφία.

  Στην πρώτη ομάδα οι κατηγορίες αφορούν τα αδικήματα της: εγκληματικής οργάνωσης, διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, κακουργηματικής απάτης, δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κα παράνομο, ιντερνετικό στοίχημα. Κατηγορούμενο ανά περίπτωση είναι οι: Γ. Τσακογιάννης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Νίκος Χάλκος και Μιχάλης Νικολόπουλος.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, φαίνεται να προκύπτει πως ο Τσακογιάννης ήταν αφανής ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο οποίο δούλευαν οι Νικολόπουλος και Παπαδόπουλος και ότι επίσης διατηρούσε ιστοσελίδα για παράνομο στοίχημα.

  Στο υλικό των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων προκύπτουν δεδομένα για 16 νέους στημένους αγώνες, το χρονικό διάστημα από 13-2-2011 έως 18-4-2011.

  Στην δεύτερη ομάδα η δίωξη που ασκήθηκε είναι για: υποκίνηση και διευκόλυνση με οποιονδήποτε τρόπο οργανωμένης ομάδας προσώπων για να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις (πλημμέλημα) με κατηγορούμενους τους Γ. Τσακογιάννη, Ιωάννη Παπαδόπουλο, Ευάγγελο Μαρινάκη και άγνωστους ακόμη δράστες.


  Η υπόθεση αφορά την συνεννόηση που έγινε ώστε να στείλουν οργανωμένους οπαδούς της θύρας 7 στις 13-3-2011, κατά την διάρκεια του αγώνα Κόρινθος-Παναχαϊκή, για να κάνουν επεισόδια και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας, Αλέξης Κούγιας.


  Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επίμαχες συνομιλίες φαίνεται ότι ο Τσακογιάννης ενημερώνει τον Παπαδόπουλο πως έχει συνεννοηθεί ο ίδιος και πως ο Β. Μαρινάκης είναι ενήμερος για την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για να κάνουν επεισόδια.


  Σε άλλη συνομιλία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσακογιάννης φέρεται να επικοινωνεί με οργανωμένο οπαδό της Ηλιούπολης, από τον οποίο ζητά να μετακινηθούν οπαδοί της ομάδας κατά του Κων. Χαραλαμπίδη, προέδρου του Ιωνικού, στον αγώνα Ηλιούπολη-Ιωνικός στις 27-2-2011.

  Στην τρίτη ομάδα τα αδικήματα αφορούν κατά περίπτωση: δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Σε αυτή την υπόθεση κατηγορούμενοι είναι οι:

  Χρήστος Σφήκας διαιτητής
  Χρήστος Κανελλάκης, πρώην πρόεδρος ΠΑΕ Ιωνικός
  Απαρεσίδο Αλβες Λουι Μιγκελ ποδοσφαριστής Ιωνικού
  Γιώργος Σέγγος, διαιτητής
  Γιώργος Πουλόπουλος, ποδοσφαριστής Διαγόρα Ρόδου
  Πέτρος Ρουτζιέρης, προπονητής Διαγόρα Ρόδου
  Ευθύμιος Σιδηρόπουλος, μάνατζερ
  Ιωάννης Αρφάνης, γενικός αρχηγός Ηλιούπολης
  Ιωάννης Κομπότης, προέδρος Λεβαδειακού
  Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, ποδοσφαριστής Ηλιούπολης
  Αναστάσιος Θάνος, ποδοσφαιριστή Ηλιούπολης
  Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, διαιτητής
  Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, προέδρος Αγροτικού Αστέρα
  Ηλίας Φιντάνης, πρώην αστυνομικός, προπονητής Παναχαικής για τον οποίο φαίνεται να προκύπτει από τη δικογραφία πως εν αγνοία του Αλέξη Κούγια συμμετείχε σε «στήσιμο» αγώνων της ομάδας.
  Βασίλης Αδαμάκης, πρόεδρος ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας
  Ηρακλής Νυκτάρης, αφανής παράγοντας του ΟΦΗ
  Χαράλαμπος Καλογερόπουλος,διαιτητής.
  --------------------------------------------

  Βάλτε τους φυλακή ρε να τελειώνουμε...


  Editorial: (greenarea team)

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Post Top Ad