Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΒΑΛΑ!

    Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σουπερ Λιγκ βγήκε για Γαύρο του Βόλου και Καβάλα, η τιμωρία είναι ο υποβιβασμός...


    Για τον Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη έσκασε μεγάλη καμπάνα με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και πρόστιμο 90.000 ευρώ.

    Οι δυο ομάδες έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση κατά της πρώτης απόφασης και η τελική ποινή θα οριστεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΟ.

    Η απόφαση αναφέρει ότι... υποβιβάζονται καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στον οριστικό βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της περυσινής περιόδου, αυτό σημαίνει ότι σώζονται Λάρισα και Πανσερραϊκός.

    Να σκεφτείτε πως πριν λίγες μέρες επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος από το Δ.Σ. της διοργανώτριας πριν από λίγες εβδομάδες, τις θέσεις τους στο νέο πρωτάθλημα θα έπρεπε να καταλάβουν ομάδες από τη Football League.

    Η Λάρισα και Ηρακλής ήδη έχουν υποβάλει έφεση κατά της απόφασης του Δ.Σ. της διοργανώτριας για επικύρωση της βαθμολογίας, η οποία θα εκδικαστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ στις αρχές Αυγούστου.

    Τώρα όλα είναι ρευστά για την ομάδα του Βόλου γιατί συμμετέχει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση , ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση της ΟΥΕΦΑ μετά και την απόφαση...!

    Φαίνεται πως η απόφαση σχετίζετε με την προχθεσινή επίσκεψη του Μισέλ Πλατινί στη χώρα μας με κύριο θέμα τα στημένα και γενικά την διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου.


    Υ.Γ.Άντε να πάρει σειρά και ο Γαύρος του Πειραιά...αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα...!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad