Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΤΙΣ 13 ΜΑΙΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ 7ο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!"

    Το ταξίδι για το 7ο ευρωπαϊκό ξεκίνησε και επίσημα σήμερα με την κλήρωση!Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στους ομίλους της Euroleague με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάλαγα, Ζαλγκίρις, Μπάμπεργκ, Ζάγκρεμπ...


    Εκ πρώτης όψεως όμως ο Εξάστερος φαίνεται να έχει την πιο εύκολη κλήρωση, αφού μπορεί να έχουν στον όμιλο την πανίσχυρη όπως όλα δείχνουν τα νέα σεζόν, ΤΣΣΚΑ, όμως οι υπόλοιπες ομάδες (Μάλαγα, Ζαλγκίρις, Μπάμπεργκ, Ζάγκρεμπ) φαίνεται να είναι του "χεριού" του. Έτσι αναμένεται οι πρωταθλητές Ευρώπης να κονταροχτυπηθούν με τους Ρώσους για την πρώτη θέση.

    Οι όμιλοι:

    Α΄ όμιλος: Ολυμπιακός, Κάχα Λαμποράλ, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Μπιλμπάο, Καντού, Νανσί
    Β΄ όμιλος: Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάλαγα, Ζαλγκίρις, Μπάμπεργκ, Ζάγκρεμπ
    Γ΄ όμιλος: Ρεαλ Μαδρίτης, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτίζαν, Εφές Πίλσεν, Αρμάνι Μιλάνο, Νικήτρια ομάδα προκριματικά 1ου ομίλου
    Δ΄ όμιλος: Μπαρτσελόνα, Σιένα, Ούνιξ Καζάν, Πρόκομ, Ολύμπια Λιουμπλιάνας, Νικήτρια ομάδα προκριματικά 2ου ομίλου

    Ποδαρικό για την φετινή σεζόν θα κάνουν οι Πράσινοι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Εκτός έδρας το πρώτο ματς για τον Ολυμπιακό στις 19 ή 20 Οκτωβρίου.

    Στον Γ' όμιλο θα αναμετρηθούν οι Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Μακάμπι (Ισραήλ), Παρτιζάν (Σερβία), Εφές (Τουρκία), Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (Ιταλία) και η Ομάδα Προκριματικών Α, ενώ στον Δ' όμιλο οι Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Σιένα (Ιταλία), Ούνιξ Καζάν (Ρωσία), Πρόκομ (Πολωνία), Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) και η Ομάδα Προκριματικών Β.

    Η φάση των ομίλων θα διαρκέσει από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου (Τετάρτες και Πέμπτες για 10 αγωνιστικές όπως ίσχυε και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε). Η φάση των «16» θα διεξαχθεί από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου με διάλειμμα μίας εβδομάδας ανάμεσα στην 4η και 5η αγωνιστική.

    Τα πλέι οφ θα αρχίσουν στις 21 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 5 Απριλίου, ενώ το φάιναλ φορ που θα φιλοξενήσει η Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11-13 Μαϊου.



    Editorial:(greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad