Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ..."

    Ο σκόρερ του πρώτου γκολ Ζαν Αλεν Μπουμσονγκ δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά τον αποκλεισμό...(+Δηλώσεις Τότσε και Ζέκα) 
     
     -Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος:

    "Νομίζω ότι δεν χειριστήκαμε καλά το πρώτο ματς. Αυτό έφταιξε σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι στο ματς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Χάσαμε όλοι μαζί. Αποκλειστήκαμε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα πρέπει να κοιτάξουμε το Πρωτάθλημα.


    Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και δύναμη. Το απέδειξε και πέρσι στα πλέι οφ που νικήσαμε σε σπουδαία παιχνίδια. Χαίρομαι που παίζω για τον Παναθηναϊκό και θέλω να μείνω. Αν συμβεί αυτό θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ωστόσο γνωρίζετε ότι η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα".


    -Δηλώσεις έκαναν και οι Τότσε και Ζέκα...


    Τοτσέ: "Εμπιστευθείτε μας..."


    "Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη που κάναμε στα παιχνίδια της Ευρώπης και μετά να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα για να έχουμε μία καλή χρονιά.

    Εμείς στα αποδυτήρια είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί προσπαθήσαμε και θέλαμε να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


    Να έχουν εμπιστοσύνη οι οπαδοί μας στην ομάδα, ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε στο τέλος στον τίτλο.Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό αποκλεισμό και να κοιτάξουμε τη συνέχεια".

    Ζέκα: "Δείξαμε στο τέλος πως αξίζουμε"

    "Τα λάθη άρχισαν από τον πρώτο αγώνα στο Τελ Αβίβ. Στα τελευταία λεπτά δώσαμε πραγματικά έναν δυνατό αγώνα, δείχνοντας πως αξίζουμε την πρόκριση.


    Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό είναι να ξεκινήσουμε κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος".

    Editorial: (greenarea team)

     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad