Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ"

    O Ζεσουαλδο Φερειρα μετα τον αποκλεισμό δήλωσε πως το αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ ήταν καθοριστικό...

    -Αναλυτικά δήλωσε:

    "Βεβαίως το να μένουμε εκτός Ευρώπης αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Είναι γεγονός ότι σ' αυτό το ματς ήμασταν καλύτεροι αναμφισβήτητα. Κάναμε καλό ξεκίνημα στο ματς με την Οντένσε και πιστέψαμε στην πρόκριση. Το β' ημίχρονο στο Ισραήλ ήταν κακό, έβαλαν τρία γκολ, εμείς κανένα. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι"


    Tι έφταιξε για όλα αυτά? 
    "Δεν είναι εύκολο να δίνεις εξηγήσεις, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα στο Ισραήλ ήταν καθοριστικό. Στο ματς με την Οντένσε εδώ, αλλά και σήμερα, αναμφισβήτητα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος κι άξιζε τη νίκη".

     "Όταν στο 4ο λεπτό διακόπηκε ο αγώνας μας έκοψε το ρυθμό. Αδικαιολόγητο. Μετά μπορέσαμε πετύχαμε γκολ και οι αντίπαλοι όμως έβαλαν γκολ και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα, που είναι εκτός παιχνιδιού κι εκτός ποδοσφαίρου. Δεν βοηθάει τη συνοχή της ομάδας, κάνει τους παίκτες νευρικούς, και τέτοιες συμπεριφορές θα έχουν πάντα αντίκτυπο στην απόδοση των παικτών".


    Και κατάληξε...
    "Αυτό που είναι βασικό είναι να κερδίσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο να μας στηρίξουν οι φίλαθλοι και θα πάνε τα πράγματα καλύτερα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη πίεση. Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, αν έχεις θετικό πνεύμα θα το πετύχεις και θα πας μπροστά. Αν υπάρχει αρνητική σκέψη δεν βοηθάει. Και οι παίκτες είναι άνθρωποι πέρα από επαγγελματίες και επηρεάζονται".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad