Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ"

    Ο Ζάν Αλέν Μπουμσόνγκ σε συνέντευξη του τόνισε πως δεν θα φύγει από τον Παναθηναϊκό το Γενάρη γιατί θέλει να κατακτήσει το νταμπλ...

    Αναλυτικά όσα είπε στο κανάλι της Nova:

    -Ποιες οι εντυπώσεις του από την Ελλάδα;

    "Η ζωή μου στην Ελλάδα είναι ευχάριστη και μετά από ένα έτος προσαρμογής ξέρω ήδη πως ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρόκειται για ένα ευχάριστο πρωτάθλημα. Θα ξεκινήσω τη δεύτερη χρονιά και ελπίζω να είναι καλύτερη".

    -Πως είδες το ματς στη Κέρκυρα;

    "Ήταν ένας δύσκολος αγώνας μετά τα αποτελέσματα που είχαμε στην Ευρώπη, η ομάδα δεν είχε την ηρεμία που θα έπρεπε να έχει, υπήρχε μεγάλη πίεση στο πρώτο ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Η ομάδα απέδειξε ότι έχει αλληλεγγύη που πρέπει να βελτιωθεί".


    -Για τους νέους παίκτες από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού;


    "Η κατάρτιση είναι πολύ σημαντική για ένα σύλλογο, όλοι γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα είναι σε κρίση, άρα οι σύλλογοι που θα δώσουν στη κατάρτιση τον βασικό λόγο θα μπορέσουν να δημιουργήσουν πολύ καλούς παίκτες και έτσι θα μπορέσουν να τους πουλήσουν για να έχουν έσοδα που θα βοηθήσουν τους συλλόγους.


    Περισσότερα έσοδα θα δημιουργήσουν πιο σημαντικό πρωτάθλημα, το οποίο θα προσελκύσουν μεγάλους παίκτες. Η Ελλάδα είναι μία χώρα με ιδιαιτερότητες κατά το μέτρο που θέλουμε όλο την βελτίωση του ποδοσφαίρου, θα είναι καλό μερικοί σύλλογοι να δουλέψουν με τον παράγοντα χρόνο και σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε προπονητές όπως ο Γκιρου που θα κάνουν τη δουλειά τους για αρκετό διάστημα".

    -Για τον αποκλεισμό νωρίς από την Ευρώπη τι έχεις να πεις;

    "Αναμφισβήτητα είναι απογοήτευση το να μένεις εκτός Ευρώπης. Φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές και διοίκηση είμαστε απογοητευμένοι, όμως στη ζωή κοιτάς το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον. Το μέλλον χτίζεται με το παρόν και το παρόν για τον Παναθηναϊκό είναι το νταμπλ. Υπήρξαν απογοητεύσεις, όμως φέτος θέλουμε το πρωτάθλημα για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες έχουν δυναμωθεί όπως ο Ολυμπιακός. Πέρσι ο Ολυμπιακός ήταν στη ίδια κατάσταση που είμαστε εμείς φέτος, άρα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι αντίστοιχο".

    -Για την παραμονή του και το "σίριαλ" με την πώλησή του, είπε...

    "Φέτος και πριν ξεκινήσουμε τις προπονήσεις έκανα τις διακοπές μου, μετά επέστρεψα στις προπονήσεις με όρεξη και χαρά. Κάποια στιγμή ήμουν προς αναχώρηση, ιδιαίτερα επειδή η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όμως ήμουν και είμαι υπερήφανος που παίζω στον Παναθηναϊκό".


    -Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει τον Ιανουάριο, είπε...

    "Κάνανε μία διαφορετική επιλογή, αλλά είμαι χαρούμενος που έμεινα. Η πιθανότητα να αναχωρήσω είναι μηδαμινή. Ιδιαίτερα για οικογενειακούς λόγους, καθώς τα παιδιά μου πάνε εδώ σχολείο. Παράλληλα αν κάνουμε καλή χρονιά δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσω".

    Editorial: (greenarea team) 


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad