Header Ads

  • Breaking Green News

    ΛΕΤΟ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ"

    Ο πολυτιμότερος παίχτης στο διπλό επί της Κέρκυρας o Σεμπάστιαν Λετο, δήλωσε πως η ομάδα μπορεί να να επιστρέψει στην κορυφή...

    -Αναλυτικά δήλωσε...


    Ήταν δύσκολος ο αγώνας στην Κέρκυρα;

    "Πιστεύω πως ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας δεδομένης της μεγάλης πίεσης που δεχτήκαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα έλεγα πως κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο με μία ομάδα που πίεζε πολύ και ήταν πολύ επιθετική. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές, η τακτική μας ήταν πολύ καλύτερη και είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν τα γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι".


    - Γιατί δεν ξεκίνησες βασικός στον αγώνα;

    "Αισθανόμουν άσχημα, είχα πυρετό, με πονούσε ο λαιμός μου και γενικά δεν ήμουν στα καλύτερα μου".


    - Όλοι θεωρούν πως είσαι ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού. Τι έχεις να πεις για αυτό;

    "Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε καλά στο πρωτάθλημα γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Δεν έχει σημασία αν είσαι ο Λέτο, ο Νίνης ή οποιοσδήποτε άλλος, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε στιγμή. Είναι αλήθεια ότι ακούγονται πολλά πράγματα από εξωγενής παράγοντες. Εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας καθώς το βασικό είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ και να κοιτάμε μπροστά τους αγώνες που έρχονται".


    - Στο παιχνίδι σου νιώθεις πιο ελεύθερος από πέρσι;


    "Όχι, πάντοτε νομίζω πως αντιμετωπίζω τους αγώνες με τον ίδιο τρόπο. Φέτος ο κόουτς με βάζει σε μία καινούρια και διαφορετική θέση η οποία μου αρέσει. Βέβαια όταν κάποιος σκοράρει φαίνεται πιο πολύ, ωστόσο εγώ σε κάθε αγώνα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο".

    - Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν πικραθεί πολύ από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, ενώ την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα κάνατε ένα καλό διπλό. Πιστεύεις πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος;


    "Είναι λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος και το κατανοούμαι όταν μια ομάδα έχει βγει εκτός Τσάμπιονς Λίγκ και εκτός Γιουρόπα Λίγκ. Όλη η ομάδα προσπαθεί να κάνει πάντα το καλύτερο ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.


    Πάντως να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι μας πως εμείς θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, θα δώσουμε ότι μπορούμε ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί ο Σιμάο και ο Σπυρόπουλος να μην μας συνόδεψαν στην Κέρκυρα αφού ήταν εκτός αλλά αναμφισβήτητα όλη η ομάδα ενωμένη θα προσπαθήσει για το καλύτερο και για τους τίτλους.


    Είναι εύκολο να πεις πως φταίει κάποιος συγκεκριμένα για τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, ωστόσο εγώ πιστεύω πως όλοι φταίμε και από εδώ και πέρα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad