Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ..."

    O DeepGreen γράφει: Λοιπόν αδέλφια, εκείνοι οι πρόγονοι μας έλεγαν κάτι αλήθειες άλλο πράγμα. Μια από αυτές ήταν εκείνη η φράση:ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ...

    Οι σύγχρονοι μας λένε επίσης κάτι εξυπνάδες, οι οποίες όμως δεν θα μείνουν στην ιστορία και μια από αυτές είναι η φράση:
    ΤΟ ‘ΒΛΕΠΕΣ ! ΤΟ ‘ΠΑΙΞΕΣ;
    Και ξανά… λοιπόν αδέλφια, το βλέπαμε αλλά δεν το παίξαμε.
    Το βλέπαμε αλλά δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε το πεπρωμένο μας και φέτος.
    Μας είπαν «γκρινιάρηδες», μας είπαν «υποκινητές της διχόνοιας», και τι δεν μας είπαν τα επί μισθώ παπαγαλάκια της «εγγυήτριας» οικογένειας.

    Ε και τι έγινε; Μήπως με τα λόγια ή στα λόγια κατάφερε ποτέ κανείς κάτι πραγματικά μεγάλο; Όχι φυσικά. Και αυτό το ίδιο το γεγονός, ότι δηλαδή, τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα έχουν αναλάβει χρόνια τώρα τον ρόλο των Ηρακλειδών της «αγίας και ομοουσίου εγγυήτριας των παναθηναϊκών συμφερόντων οικογένειας», καταδεικνύει του λόγου μας το αληθές.
    ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.
    Γιατί, μη μου πει κανείς ότι θέλει να έχεις τελειώσει το ΜΙΤ ή την Οξφόρδη για να έχεις την ικανότητα να αντιληφθείς τα βασικά;
    Δηλαδή, πως με λόγια, με πηχυαίους πρωτοσέλιδους τίτλους περί της «σιγουριάς» που παρέχεις ως μεγαλομέτοχος, με κωλο-γλυφάτα άρθρα, με διθυράμβους για τα «λαχεία» που ανακάλυψες σε τιμή ευκαιρίας (τσάμπα – τσάμπα) κάτω απ τη μύτη της Μπαρτσελόνα και όλον αυτό τον τραγέλαφο, ΔΕΝ
    Πας ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ;
    Ε μη μου πει κανείς ότι εκεί στο Μαρούσι, ο εντεταλμένος της «εγγυήτριας οικογένειας» στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ κύριος Ιωάννης του Βαρδή Βαρδινογιάννης, δεν ξέρει ότι με μηδέν μπάτζετ και το νου σου στο πως θα παντελονιάσεις τα μιλιόνια στο τέλος έχεις ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
    Και βέβαια το γνωρίζει. Δε νομίζω άλλωστε ότι στον Όμιλο της Οικογένειας υπάρχει έστω και μια εταιρεία την οποία να διαχειρίζονται με επιτυχία δίχως να επενδύουν δεκάρα τσακιστή.
    Γιατί λοιπόν κάποιοι περίμενα ότι με το μηδέν μπάτζετ, θα είχαμε φέτος καλύτερη ομάδα από πέρυσι;
    Κάτι τέτοιο δεν υπακούει στην κοινή ποδοσφαιρική λογική.

    Και το ξέρουμε όλοι, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι που στηρίζεται σε αυτό που λέμε «τετράγωνη μαθηματική λογική». Και στα μαθηματικά αν πολλαπλασιάσεις οποιοδήποτε αριθμό με το ΜΗΔΕΝ έχεις ως αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ. Στα Μαθηματικά αν πολλαπλασιάσεις έναν αριθμό «Χ» με έναν δεκαδικό «Ψ» κάτω από τη μονάδα, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μικρότερο του «Χ» που είχες δηλαδή Χ/Ψ. Στα Μαθηματικά αν από το άθροισμα ενός συνόλου αφαιρέσεις έναν αριθμό, το αποτέλεσμα είναι ένα μικρότερο άθροισμα. Απλά πράγματα δηλαδή, όχι επιπέδου Πρίνστον.
    Έτσι και στο ποδόσφαιρο. Αν αφαιρείς αντί να προσθέτεις και αν πολλαπλασιάζεις το σύνολο που έχεις με δεκαδικά ψηφία μικρότερα της μονάδας, το αποτέλεσμα θα είναι μικρότερο από αυτό που ήδη είχες.

    Και τους financial times και το Economist να έχεις ως προπαγανδιστικά έντυπα να γράφουν για το πόσο φοβερές κινήσεις κάνεις στη σκακιέρα και το τι φοβερές επενδύσεις κάνεις με τα παλτά που αγοράζεις ενόψει της βαρυχειμωνιάς που έχουν προβλέψει οι επιστήμονες της NASA, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.
    Άρα τι αδέλφια;
    Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν δυο τρεις άνθρωποι στην έπαυλη τους εκεί στα βόρεια προάστια που έχουν σπουδάσει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και διαθέτουν τις πιο πετυχημένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, και το καταλαβαίνει ο «Χ» απόφοιτος του Δημοτικού που μαζεύει ευρώ το ευρώ για να τα καταθέτει μαζί με την ψυχή του στο βωμό του ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ;

    Εδώ κλείνω αυτό το άρθρο αδέλφια, γιατί είμαι βέβαιος ότι ήδη έχω γράψει πολλά περισσότερα απ όσα χρειαζόταν για μια κατάσταση που θα μπορούσα να περιγράψω σε μια σειρά:


    ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ «ΕΓΓΥΗΤΩΝ» ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

    Γεια σας αδέλφια, ραντεβού στην Κόλαση!!!

     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad