Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΟΣΤΙΓΚΑ: "ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ"

    O πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού 'Ελντερ Πόστιγκα σε επικοινωνια που είχε με τον Κάστρο, τον προέτρεψε να παει στο Τριφύλλι...(+Τι είπε ο Ριβέρα για Κάστρο)

    Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να τα πούνε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει την Τετάρτη η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, όπου και οι δυο είναι στην αποστολή...

    Ο πρώην επιθετικός των Πρασίνων φέρεται να είπε στον Κάστρο...

    "Πήγαινε με... χίλια. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με παρουσία στην Ευρώπη και σημαντικές επιτυχίες. Άλλωστε το γεγονός ότι πήγα εγώ, ο Πάολο Σόουζα και ο Σαίνιο παλαιότερα, δούλεψε εκεί ο Φερνάντο Σάντος και τώρα ο Φερέιρα, δεν είναι τυχαίο. Αν θες την γνώμη μου να τον προτιμήσει. Άλλωστε είναι προπονητής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που τον γνωρίζεις και σε ξέρει. Μην το σκέφτεσαι καθόλου".


    Ενώ ο Κάστρο τον ρώτησε για τις εντυπώσεις όταν αγωνίζονταν αυτός στη Ελλάδα, με τον Πόστιγκα να απαντάει...  

    "Αν και έχω φύγει πριν τρία χρόνια από εκεί, μαθαίνω κάποια πράγματα μέσω φίλων που διατηρώ επαφή μαζί τους. Αν πας τελικά, θα πρέπει να δουλέψεις. Ο κόσμος της ομάδας επειδή έχει δει μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες, είναι απαιτητικός. Να προσέχεις, γιατί εκεί που θα σε αποθεώνουν στην Ελλάδα, αμέσως μετά από κάποια άσχημη εμφάνιση μπορεί να ακούσεις αποδοκιμασίες".
    ---------------------------


    Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κάστρο και ο πρώην συμπαίχτης του στην Σπόρτινγκ Χιχόν... Αλμπέρτο Ριβέρα, χαρακτηριστικά είπε...


    "Είναι ένας παίκτης που δεν τρέμει με την μπάλα στο γήπεδο. Ξέρει να χρησιμοποιεί το σώμα του. Μπορεί να παίζει ως εξάρι, αλλά και στα άκρα του γηπέδου. Πρώτιστο μέλημά του είναι να μεταφέρει την μπάλα στην επίθεση. Τρέχει σαν σκυλί. Πάντα δίνει βοήθειες στα χαφ"


    Και επισήμανε με απορία:
    "Δεν ξέρω στην Πόρτο γιατί δεν τον υπολόγιζαν. Για εμάς ήταν Μάννα εξ ουρανού. Ήρθε κι έδωσε ισορροπία στο παιχνίδι μας, κάνει τα πάντα στο γήπεδο".

    Editorial: (greenarea team) 


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad