Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...!!!

    Απόφαση σκάνδαλο από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ! Αποφάσισε να μείνουν στη Σούπερ Λιγκ ο Γαύρος του Βόλου, Καβάλα και για τα μάτια του κόσμου άπλα τους αφαιρούνται βαθμοί...

    Δεν θα δούμε πότε άσπρη μέρα σε αυτό το πρωτάθλημα, αυτό που έγινε είναι πρωτάκουστο, για να καταλάβετε την παραφωνία... Οι δυο ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ, κύριοι Φάκος και Αντωνακάκης εισηγήθηκαν να υποβιβαστούν οι δυο αυτές ομάδες...η υπόθεση πήγε στην πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, με την απόβαση να είναι επίσης καταδικαστική. Στη συνέχεια η υπόθεση πήγε στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ που αποτελείτε από 4 δικαστικούς...να αποφασίζουν πριν λίγη ώρα την παραμονή κανονικά και τον δυο ομάδων στο νέο πρωτάθλημα με μια μικρή αφαίρεση βαθμών, η απόφαση ήταν κόντρα στις αποφάσεις των δυο εισαγγελέων της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ.

    Ενώ η ΟΥΕΦΑ αμερόληπτα και σωστά απαγόρευσε στον Γαύρο του Βόλου για 5 χρόνια από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση... άλλο Ευρώπη των νόμων και άλλο Ελλάδα παρανομιών...!

    Ας φωνάξουμε Τούρκους και Ιταλούς δικαστές να αποφασίσουν για το σκάνδαλο των στημένων...αφού εδώ οι δικοί μας είναι ανίκανοι και τα παίρνουν από όλες τις πάντες...!!


    Από εδώ και πέρα αυτό που έχει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να αποχωρήσει από αυτό το μπ@υρδελο πρωτάθλημα της ΕΠΟ,του Βαγγέλη και των δυο γαυρομάδων. Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να παίζει κόντρα σε 7 παραρτήματα στο νέο πρωτάθλημα, δεν έχει νόημα, ο τίτλος ξέρουμε που θα καταλήξει για άλλη μια φορά...ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΣΙΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...!!!


    Υ.Γ. Κύριε προεδρε της ΕΠΟ είστε δέσμιος των κάθε λαμογιών στο ποδόσφαιρο και σας κάνουν ότι θέλουν...η εικόνα τα λέει όλα...!



    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad