Header Ads

  • Breaking Green News

    "Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ"

    Πριν λίγη ώρα τελείωσε η συνέλευση των οργανωμένων της θύρας 13 και αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα που ξεκίνησε το 2008 για την "ελευθερία" του Παναθηναϊκού μας...

    Στην συνέλευση ήταν παρόν πάνω από 500 οργανωμένοι από διάφορους συνδέσμους της θύρας 13 και σε γενικές γραμμές αποφασίστηκαν τα εξής...

    α)Να μην τιμωρηθεί η ομάδα από την ΟΥΕΦΑ στο παιχνίδι της Πέμπτης.


    β) Όχι στις ακρότητες και τα επεισόδια στους αγωνες της ομάδας ώστε ο όποιος επενδυτής ενδιαφερθεί να μην έχει άσχημες εικονες που τον αποτρεψουν.


    γ) Να αποφευχθούν εμφύλιες διαμάχες μεταξύ των οπαδών στους αγώνες της ομάδας.


    δ) Δεν μας ενδιαφέρουν οι μέτοχοι... Βγενόπουλος, Πατέρας, Νίκας κλπ.
     
    ε) Αυτός που φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάσταση της ομάδας σήμερα, είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης  και η οικογένεια.


    ζ) Από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90' σε κάθε αγώνα με την φωνή μας θα ζητάμε να φύγει ο Τζιγγερ από την ομάδα και να πουλήσει, αυτός είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ μας.

    Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι θα έχουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια αντιδράσεις όπως είχαμε πέρσι το καλοκαίρι στο φιλικό με την Τζένοα στο ΟΑΚΑ.

    Στη συνάντηση υπήρξαν φωνές κατά των παλαιμάχων, αλλά και κατά των παικτών για τις τραγικές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια με Οντένσε και ειδικά σε αυτό με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

    Να σημειωθεί  ότι αύριο Τρίτη 23/8 έχει προγραμματιστεί συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ με την πλευρά των οργανωμένων οπαδών, ακριβώς για να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις ενόψει του ματς με τη Μακάμπι.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad