Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΠΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ

    Πολύ κοντά από ποτέ στην απόκτηση του νέου αστεριού της Εθνικής Πορτογαλίας Αντρέ Κάστρο βρίσκετε το Τριφύλλι... 

    Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής παρά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ επιθυμεί να φορέσει την πράσινη φανέλα, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει ο Φερέιρα καθώς τον είχε φέρει στην Πόρτο, ενώ και ο ίδιος ο παίχτης τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση θεωρώντας τον ως "ποδοσφαιρικό" του πατέρα.

    Ένα άλλο στοιχειό που μαρτυράει ότι ο Κάστρο είναι ένα βήμα προς το Τριφύλλι είναι η βεβαίωση του Γόντικα στο χθεσινό Δ.Σ προς τα υπόλοιπα μέλη... ότι ο νεαρός άσσος της Πόρτο είναι κλεισμένος.
    Αν η μεταγραφή του Κάστρο στον Παναθηναϊκό ολοκληρωθεί θετικά, τότε θα πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα γι' αυτό το καλοκαίρι, είναι μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα που θα βοηθήσει... και μάλιστα από προχθές είναι και επίσημα διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Χώρας του, καθώς κλήθηκε να αγωνιστεί σε "επίσημο" φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.  
       
    Σύμφωνα με πληροφορίες μένουν κάποιες λεπτομέρειες ανάμεσα στην Πόρτο και τον Παναθηναϊκό για να έρθει ο παίχτης στην Ελλάδα και να υπογράφει..!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad