Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΟΝΤΙΚΑΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ..."

    Δεν περιμέναμε τίποτα σπουδαίο από αυτό το Δ.Σ των απουσιών...! Πρόεδρος της νέας τετραμελούς διοικούσας επιτροπής εξελέγει πάλι ο Δημήτρης Γόντικας...(+Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις)

    Τα υπόλοιπα 3 μέλη είναι οι Λεωνίδας Πολέμης, Νίκος Χατζηνικολάου (αντιπρόεδρος) και Γιώργος Σπηλιωτόπουλος.

    -O Δημήτρης Γόντικας κατά την έξοδο δήλωσε...

    "Έληξε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα, βγάλαμε διοικούσα και ελεγκτική επιτροπή. Θέλω να καλωσορίσω τα νέα μέλη. Ευχαριστώ και τα νέα και τα παλιά για την στήριξη και τη συνεργασία που μας παρέχουν. Θέλω να τονίσω ότι το Δ.Σ. είναι εδώ για να στηρίξει τον προπονητή τους παίκτες και την ομάδα.

    Θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σας παρακαλώ αυτό να το καταγράψετε και να είστε απόλυτα βέβαιοι. Όλοι οι άνθρωποι που είμαστε εδώ, ο καθένας από διαφορετική σκοπιά και ιδιότητα, θα βοηθήσουμε την ομάδα και στόχος μας είναι να δώσουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για να πετύχουμε τους σκοπούς μας.
    Θα έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά. Θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους"


    Στη συνέχεια μίλησε για τον αποκλεισμό από την Οντένσε, λέγοντας: 
    "Είναι λογικό και σε μας τους ίδιους συνέβη αυτό. Στεναχωρεθήκαμε, αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Κωνσταντίνου ή ο κ. Δομάζος που μπορούν να σας πουν με ακρίβεια τι διακυμάνσεις έχει το άθλημα. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο για να ανακάμψει και να πετύχει τους στόχους της. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε. Ο Παναθηναϊκός και διοίκηση έχει και ομάδα έχει. Αυτό θέλουμε να ξέρει ο κόσμος".


    Για την οικονομικό "ζημιά" από τον αποκλεισμό, είπε: "Όλα είναι πράγματα που μπορούν να αντιπαλευθούν εφόσον έχουμε ομόνοια, συνεργασία και πρώτα ο Θεός καλή αγωνιστική πορεία. Θα τα δείτε τώρα από τις ανακοινώσεις".


    Το νέο μέλος του Δ.Σ ο Βασίλης Κωνσταντίνου, δήλωσε: 
    "Δε νομίζω ότι επέστρεψα, ήμουν στον Παναθηναϊκό, απλά σε άλλο πόστο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο ΔΣ στο οποίο λείπουν οι μεγαλομέτοχοι είναι ότι υπάρχει μια αντίληψη ότι πρέπει να βάλουμε πρώτα τον Παναθηναϊκό και μετά το εγώ. Αυτή είναι η απόφαση του Δ.Σ, όλοι μαζί να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει".

    Για τα οικονομικά την επόμενη μέρα, είπε: 
    "Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Οικονομικά μπορεί η ομάδα να τη βγάλει τη χρονιά, να πάει καλύτερα. Θα γίνουν 1-2 μεταγραφές για βελτίωση του ρόστερ. Το μόνο που ζητάμε είναι η συμπαράσταση του κόσμου γιατί ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να βγάλει την ομάδα και να την κάνει έτσι όπως ήταν πριν από δύο χρόνια. Και γιατί να μην ξαναγίνει έτσι με τη συμπαράσταση του κόσμου.

    Τη σεζόν την περιμέναμε να αρχίσει με κάτι καλύτερο, αλλά ο αποκλεισμός από το Champions League έφερε αλλαγές μόνο στο οικονομικό κομμάτι, που θα μπορούσε η ομάδα να πάρει άλλα 2.5 εκατ. ευρώ, γιατί στον επόμενο γύρο θα είχαμε πολύ μεγάλες ομάδες, την Μπάγερν, την Αρσεναλ, την Βιγιαρεάλ, την Μπενφίκα και θα ήταν δύσκολο να μπει η ομάδα στους ομίλους.

    Θα πρέπει τώρα να μπούμε στους ομίλους του Europa League και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, ο κ. Φερέιρα θα βάλει το δικό του στίγμα. Εμείς ως διοίκηση θα πούμε στους παίκτες σε ποια ομάδα ήρθαν και ποια είναι οι στόχοι, που είναι πρωτάθλημα".


    Για τον ρόλο στην ομάδα είπε: "Στην επόμενη συνεδρίαση, στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα ξεκαθαριστούν οι ρόλοι μου όπως και άλλων..."


    Για Σιμάο και Μπουμσόνγκ ξεκαθάρισε ότι...
    "Με τον Σιμάο δεν υπάρχει θέμα, ο Μπουμσόνγκ αν βρει ομάδα θα φύγει, αλλά με τον Παναθηναϊκό να ικανοποιείται οικονομικά. Θα κάνουμε μεταγραφές όπως μας είπε ο κ. Γόντικας. Το πρόβλημα είναι το πώς θα μαζέψουμε τον κόσμο μας και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο".


    Το ναό μέλος της διοικούσας επιτροπής, ο Λεωνίδας Πολέμης δήλωσε: 
    "Παίρνω τη θέση του πατέρα μου. Δεν αλλάζει κάτι, απλά συνεχίζω στη διοικούσα στη θέση που είχε ο πατέρας μου, την προσπάθεια που γίνεται εδώ και 4 μήνες, να είμαστε κοντά στην ομάδα, ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς".


    Ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου, τόνισε: 
    "Εγινε ένα καλό συμβούλιο σε καλό κλίμα. Όλοι είμαστε μαζί για μια καινούρια αρχή και όλα θα πάνε καλά".

    *Από το Δ.Σ πέραν των γνωστών...Τζιγγερ, Βγενόπουλου, Πατέρα απουσίαζαν και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος. 

    *Επόμενο Δ.Σ στις αρχές Σεπτεμβρίου.

    Editorial: (greenarea team) 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad